Victor Ponta, premierul României: „Pur și simplu, nu l-am văzut demult pe Crin, acuma ne vorbim, „domnul Antonescu”, „domnul Ponta”. (…) Ideea a fost doar, pur și simplu, să vă salut și să spun că sper că se va dovedi în final că nici eu, nici dumneavoastră nu eram înțeleși, sau oamenii lui Băsescu (…) Mi-e dor de USL, recunosc, și de vremurile alea frumoase, da”.

Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, către Ponta: „Dați-mi voie să vă mulțumesc, pentru că sunt și eu un sentimental, mă impresionează faptul că deși aveți cel mai mare partid din țară în spate, deși îl aveți și pe domnul Tăriceanu, chiar și pe domnul Chițoiu, uneori vă e dor de mine, asta e frumos”.

Klaus Iohannis, președintele PNL, către Antonescu: „‚Sunt convins că după ce își termină concediul și revine o să mă vadă mai bine în haina de președinte și eu contez pe votul lui, și nu numai, și pe sprijinul domniei sale”.

Monica Macovei, europarlamentar PDL: „M-am gândit că, în multe feluri, eu semăn cu Nelson Mandela, care nu și-a sacrificat principiile niciodată, care și-a scos poporul dintr-o stare dezastruoasă, pentru care nimic nu a fost imposibil”.

Traian Băsescu, președintele României: „Întâlnirile mele cu Victor Ponta, în care el e ca un pisicuț caraghios, sunt un deliciu”.

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Depu taților: „Reflectânduse în fiecare moment educația solidă primită de Andrei și Mihnea, Adrian Năstase a fost așteptat de cei doi fii ai domniei sale”.

Te-ar putea interesa și: