Crin Antonescu, președintele PNL: „Singurul lucru care contează nu este nici că domnul Tăriceanu face atâtea piruete de i se văd desuurile. Și sunt roșii și subțiri”. „Victor Ponta se dedă la o formă morbidă de spiritism politic ca o vrăjitoare de condiţie dubioasă”. „Sub anumite aspecte, domnul Victor Ponta este doar un Emil Boc mult mai înalt”.

George Scutaru, liderul deputaților PNL: „Nu aș accepta o anumită derogare. Oricum, PNL Satu Mare e sub ocupație PSD. E un fel de Crimeea.”

Ludovic Orban, deputat PNL: „Astăzi, Tă riceanu este un scalp la cingătoarea pieilor roşii. Nu-l urmează niciun liberal”.

Klaus Iohannis, întrebat despre po sibilitatea refacerii USL: „Vreţi să râd tare sau mai puţin tare? (…) Sunt în situaţia de a vă spune că indiferent ce rezultat vom obţine, USL nu se reface”.

Victor Ponta, premierul României: „Înalţii funcţionari publici nu au voie să facă campanie. Nici măcar preşedintele ţării n-are voie să facă campanie, dar ştiţi cum e: peştele de la cap se împute”. „Dacă pleacă de la PNL, poate să vină la PSD domnul Antonescu, v-am spus, are un trecut social- democrat. El este un om de stânga, un adevărat social- democrat, pentru că a lucrat mereu la stat”.

Traian Băsescu, președintele României: „Relu Fenechiu pur şi simplu a furat. Şi dacă avea gura mare sau nu avea gura mare, dacă tăcea ca un melc, tot la puşcărie ajungea, pentru ce a făcut. A furat dintr-o companie de stat”.

Te-ar putea interesa și: