■ Victor Ponta, premierul României: „Deocamdată, sunt preşedinte la PSD şi noi n-am câştigat încă alegerile. Sigur, suntem favoriţi să câştigăm alegerile prezidenţiale, însă n-aş vrea ca nimeni dintre colegii mei să facă greşeala să creadă că le-am câştigat deja. (…) Cred că toată lumea mă sprijină și mă iubește.”

■ Traian Băsescu, preşedintele României: „Îmi pare rău pentru români că au de ales între o marionetă a PSD şi un alt candidat care, din păcate, din dorinţa de a parveni în funcţie cu orice preţ nu a ţinut cont că asupra lui plana riscul incompatibilităţii.”

■ Kelemen Hunor, candidatul UDMR la preşedinţie: „Preşedintele nu trebuie să fie şeful de şantier nevrotic, el trebuie să fie arhitectul respectat, cu o viziune de ansamblu.”

■ Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD: „Marele noroc pentru unii este că prostia încă nu e infracţiune în România. Ăsta e marele noroc al lor”. (Hrebenciuc i-a promis lui Şova, dacă acesta îl ajută cu abrogarea unui articol care îl incriminează, sprijin pentru ocuparea şefiei PSD în defavoarea lui Dragnea.”

■ Radu Mazăre, primarul Constanţei: „Este penaliadă la televiziuni de dimineaţă până seara. Un investitor care ar vrea să bage bani e suficient să deschidă televizorul şi vă vede pe voi, cu dube, mascaţi, şi nu mai vine cu niciun ban.”

■ Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților: „Nu există un om pe faţa pamântului care să influenţeze un congres (al PSD- n.r.), decât cel care candidează pentru funcţia de preşedinte şi convinge prin discurs, prin emoţie.”

Te-ar putea interesa și: