Evenimentul Zilei > Social > ȘANTAJUL, la ordinea zilei. O TÂNĂRĂ a fost bătută si AMENINȚATĂ cu publicarea unor FOTOGRAFII INDECENTE
ȘANTAJUL, la ordinea zilei. O TÂNĂRĂ a fost bătută si AMENINȚATĂ cu publicarea unor FOTOGRAFII INDECENTE

ȘANTAJUL, la ordinea zilei. O TÂNĂRĂ a fost bătută si AMENINȚATĂ cu publicarea unor FOTOGRAFII INDECENTE

O tânără de 19 ani, din Frumosu, a fost bătută, şantajată şi ameninţată cu publicarea unor fotografii în care apărea dezbrăcată.

Cel care a bătut-o și a trimis pozele indecente mai multor persoane este un bărbat cu 13 ani mai mare decât victima, dar cu care tânăra ar fi avut o relație.

La nivelul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc se află în lucru un dosar penal în care se fac cercetări faţă de suspectul Gabriel Huţuleac, de 32 de ani, din comuna Frumosu, pentru săvâr­şirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” (3 fapte), „şantaj” (5 fapte) şi „ame­ninţare” (2 fapte), constând în aceea că Iulia B., de 19 ani, din aceeaşi localitate, care s-a aflat într-o relaţie cu aces­ta, a fost terorizată în mod continuu, în perioada iulie – decembrie 2017, f­e­bru­­arie 2018, cât şi la data de 8 martie a.c. de către Gabriel Huţuleac, fiind lo­vită cu palmele, pumnii, picioarele şi tra­­să de păr de către acesta.

De asemenea, tâ­năra a fost şantajată în mai multe rân­­­duri de către individ. Huţuleac i-a spus fetei că dacă nu va continua să aibă relaţii cu el va folosi mai multe poze cu caracter nud ce au fost făcute pe parcursul relaţiei, ameninţând-o că fotografiile vor ajunge pe internet şi o va umili dacă se va despărţi de el, scrie Obiectivdesuceava.

De asemenea, Huţuleac a ameninţat-o la data de 8 martie 2018 şi pe mama tine­rei că dacă va interveni între ei va pu­blica pe internet acele poze cu fiica ei.

Rudele fetei au precizat că în tot acest timp individul a urmărit-o pe Iulia B. şi a făcut presiuni pentru a scăpa de acuzaţii şi că acesta este o persoană violentă.

În urma administrării acestor probe la dosar, în urma solicitărilor făcute de po­liţişti, Judecătoria Câmpulung Moldo­venesc a emis un mandat de percheziţie prin care, la data de 16 martie 2018, a fost încuviinţată efectuarea unei per­che­ziţii domiciliare la locuinţa folosită de Gabriel Huţuleac, din comuna Frumosu.

Gabriel Huţuleac a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava. El urma să fie plasat ieri sub control judiciar.