Un bărbat din Timișoara a fost condamnat la un an și o lună de închisoare cu amânarea pedepsei și la plata sumei de 5.000 de euro pentru că și -a șantajat fosta iubită , fostă balerină a Operei Naționale Timișoara, cu imagini din timpul unor partide de amor, anunță a1.ro.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2017, ea fiind pe atunci balerină la Opera Națională Timișoara iar el solist , relația lor amoroasă terminându-se după ce ea s-a mutat la o companie privată. Când fosta balerină a decis în anul 2018 să se despartă de iubitul ei, el a amenințat-o că dacă nu vor continuă să se vadă, va face publie poze și filmulețe cu partidele lor de amor , pe care ea acceptase să le facă când erau împreună. La insistențele lui, femeia a fost de acord să se mai întâlnească cu el, o singură dată cei doi făcând sex

.Deoarece femeia nu a mai vrut să facă dragoste cu el, bărbatul a început din nou să o amenințe cu pozele și filmulețele, iar în data de 26 noiembrie 2018, bărbatul a invitat-o pe fosta balerină la locul lui de muncă de la Opera Naţională Timişoara. Ea a sperat că va reuşi să-l facă să renunţe la şantaj şi să şteargă imaginile compromiţătoare. Pentru că nu a mai acceptat niciun episod intim şi i-a spus că relaţia lor s-a terminat şi că nu mai doreşte să discute şi să se întâlnească, cei doi s-au despărţit în termeni tensionaţi. După câteva zile, bărbatul şi-a pus în practică ameninţările şi a distribuit imaginile către trei persoane, între care şi doi bărbaţi cu care el bănuia că fosta iubită ar fi avut raporturi intime pe timpul relaţiei lor amoroase.

Ulterior, femeia a fost contactată în mai multe rânduri de pe numere necunoscute sau ascunse şi urmărită de bărbat. Balerina l-a reclamat la Poliţie iar bărbatul nu a dorit să ofere nicio declaraţie şi nici nu a răspuns întrebărilor adresate de către organele de poliţie judiciară. În faţa judecătorilor, inculpatul, în vârstă de 37 de ani, a recunoscut în totalitate comiterea faptei. Judecătoria Timişoara, l-a condamnat, în august 2019, la un an şi o lună de închisoare cu amânarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani şi la plata sumei de 5.000 de euro daune morale , sentința  nefiind însă definitivă.

 

Te-ar putea interesa și: