Evenimentul Zilei > Monden > Sandra Izbașa e din nou îndrăgostită. Cine i-a furat inima frumoasei campioane?
Sandra Izbașa e din nou îndrăgostită. Cine i-a furat inima frumoasei campioane?

Sandra Izbașa e din nou îndrăgostită. Cine i-a furat inima frumoasei campioane?

Sandra Izbașa este incontestabil una dintre cele mai frumoase sportive din țară. La vârsta de 30 de ani, Sandra Izbașa are un palmares impresionant.

Sandra are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial.

Dubla campioană olimpică s-a retras din gimnastică în urmă cu 4 ani. Ea este acum antrenoare la Steaua, dar face şi cursuri de actorie. În 2019, ea debutat într-o comedie poliţistă.

Nu se poate spune că a neglijat latura sentimentală.

După o relație eșuată în 2017 cu dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge. Sandra rămăsese singură. Cei doi erau împreună de doi ani şi multă lume îi dădea căsătoriţi, dar povestea lor de dragoste a ajuns la final.
Acum, Sandra are o relație cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr. și spune că este fericită.

Pentru că îi place să fie în atenția oamenilor, sportive a fost văzută de multe ori la evenimente mondene.

Pe Instagram a fost făcută publică și relația pe care o are cu Răzvan Bănică (28 de ani). Acesta este actor al Teatrului Nottara și cochetează și cu muzica.

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut niciun rol în cariera sa.

Actorul Răzvan Bănică s-a născut în data de 29 aprilie 1992. Face parte din promoția 2011-2014 a Universității de Artă Teatrală și Cinematografie, unde a urmat clasa profesorului Florin Zamfirescu, continuând cu studii masterale la Secția „Arta actorului” a aceleiași instituții de învățământ, la clasa profesorului Gelu Colceag.

Atorul Răzvan Bănică a avut mai multe roluri în televiziune, în serialele Îngerașii, State de România, Iubire și Onoare și în spectacole de teatru TV: Goana după fluturi.

„Frații Karamazov” este spectacolul de licență al clasei prof. Florin Zamfirescu, promoția 2014, potrivit romaniatv.net