Evenimentul Zilei > Social > Sanda Ladoşi şi Bogdan Stanoevici, noii directori ai Circului
Sanda Ladoşi şi Bogdan Stanoevici, noii directori ai Circului

Sanda Ladoşi şi Bogdan Stanoevici, noii directori ai Circului

După mai bine de o lună şi jumătate de când primarul general al Capitalei l-a demis pe Victor Coman, managerul Circului Globus, de ieri, edilul-şef a numit o nouă conducere.

Gabriela Firea l-a numit pe Bogdan Stanoevici în funcţia de director general interimar, iar pe Sanda Ladoşi, director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic. Noua echipă managerială va avea misiunea de a relansa spectacolele de circ, în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale.

Bogdan este de profesie actor, fiind cunoscut pentru roluri precum cele din filmele „Sania albastră” şi „Noi, cei din linia întâi”, de Sergiu Nicolaescu. Cu câteva luni înainte de Revoluţia din 1989, a părăsit România, stabilindu-se în Franţa şi a revenit în ţară în urmă cu şase ani. „Sub cupola Circului îmi doresc să răsune râsetele copiilor, pentru că binele copiilor este principala noastră preocupare“, este promisiunea pe care o face Bogdan.

Acesta a fost secretar de stat în Ministerul Culturii în perioada ianuarie – decembrie 2015.

Ministru în guvernul Ponta

Înainte de a ocupa această funcţie, Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Victor Ponta.

Sanda Ladoşi este o îndrăgită cantautoare, cu un bogat palmares, care s-a arătat entuziasmată de postura pe care o va ocupa: „Este o provocare pe care o aşteptam. Vom porni de la zero, dar, alături de artiştii desăvârşiţi de la circul Globus, vom arăta în curând un spectacol nou, care îi va ţine cu sufletul la gură pe spectatori din primul, până în ultimul moment”