Evenimentul Zilei > Actualitate > Salma Hayek trece prin CLIPE GROAZNICE: „M-a ameninţat cu MOARTEA”. Agresorul, un producător CELEBRU
Salma Hayek trece prin CLIPE GROAZNICE: „M-a ameninţat cu MOARTEA”. Agresorul, un producător CELEBRU

Salma Hayek trece prin CLIPE GROAZNICE: „M-a ameninţat cu MOARTEA”. Agresorul, un producător CELEBRU

Celebra actriță de la Hollywood Salma Hayek mărturisește că a fost hărțuită de producătorul Harvey Weinstein, pe care l-a descris drept „un monstru” care a amenințat-o cu moartea după ce i-a refuzat avansurile.

Salma Hayek a precizat că Weinstein i-a spus: „Te voi ucide, să nu crezi că nu o voi face”. Holly Baird, o purtătoare de cuvânt a producătorului, a contrazis afirmaţiile actriţei, scrie News.ro. 

Vedeta spune că xperienţa colaborării cu Harvey Weinstein pentru filmarea peliculei biografice dedicate artistei mexicane Frida Kahlo, a fost visul vieții ei. „Am refuzat: să fac un duş cu el, să îl las să mă privească în timp ce fac duş, să îi permit să îmi facă un masaj, să îi permit unui prieten al lui să îmi facă un masaj dezbrăcat, să îmi facă sex oral, să mă dezbrac alături de alte femei”, a scris actriţa.

Salma Hayek a adăugat că producătorul a ameninţat că va opri proiectul dacă ea va refuza să filmeze nud pentru o scenă în care personajul ei întreţine relaţii sexuale cu o altă femeie. „A trebuit să iau un calmant, care până la urmă m-a ajutat să mă opresc din plâns, dar m-a făcut să vomit şi mai mult”, a povestit Salma Hayek despre starea emoţională de atunci. 

Purtătoarea de cuvânt a producătorului a declarat: „Domnul Weinstein nu îşi aminteşte să o fi obligat pe Salma să filmeze o scenă de sex cu o femeie şi nu a fost prezent la acele filmări. Toate acuzaţiile lansate de Salma sunt lipsite de acurateţe şi alte persoane care au fost martore la acele momente au amintiri diferite în legătură cu ce s-a întâmplat”. Filmul „Frida” a avut şase nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria „Cea mai bună actriţă” pentru Salma Hayek. 

Scandalul sexual izbucnit odată cu lansarea primelor acuzaţii la adresa producătorului Harvey Weinstein a luat amploare, acuzaţii similare fiindu-le aduse mai multor personalităţi precum regizorul James Toback, actorul Kevin Spacey, producătorul Brett Ratner şi Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video.