Cu toate că cel supranumit „Ricky Martin al manelelor”  încă nu a finalizat procesul de divorț cu Carmen de la Sălciua, inima lui a fost cucerită deja de o blondă sexy.

Cancan a intrat în posesia unor imagini uluitoare cu noua lui iubită.

Potrivit informațiilor obținute de sursa citată,  noua cucerire a manelistului are 25 de ani și este din Prahova.  Blondina ar fi făcut bani frumoși din controversatul domeniu al… videochat-ului. „Ultra-calificata” de care Culiță s-a îndrăgostit nebunește pare să fie o tânără lipsită de inhibiții.

În urmă cu aproximativ o lună, blondina și artistul s-au bucurat de o escapadă la munte. Ei au schiat pe una dintre pârtiile de la Straja, iar unul dintre momentele de acolo a fost imortalizat de îndrăgitul cântăreț. Fără să scrie niciun mesaj, el a făcut publică poza.

„Ei doi încearcă să nu se afișeze, amândoi cred că e mai bine așa, cel puțin până își termină el problemele legale ale divorțului. Dar deja ea îi zice: «bărbate», el: «nevastă», e clar că sunt împreună. Cum ea nu are alte obligații, și-a trecut deja pe Facebook că e măritată, fără să zică faptul că el este soțul ei, dar el așteaptă să termine cu nevasta, să nu mai apară acuzații la divorț. Oricum, când sunt împreună, amândoi strălucesc de fericire, e clar că pasiunea dintre ei este mare de tot”, au declarat prietenii cântărețului.

 

Te-ar putea interesa și: