Evenimentul Zilei > Actualitate > SĂLBĂTICIE cu iz de EVUL MEDIU a debililor din Statul Islamic. Te îngrozeşti când citeşti CE FAC DEZAXAŢII CU FEMEILE care refuză PERVERTIRILE BOLNAVE
SĂLBĂTICIE cu iz de EVUL MEDIU a debililor din Statul Islamic. Te îngrozeşti când citeşti CE FAC DEZAXAŢII CU FEMEILE care refuză PERVERTIRILE BOLNAVE

SĂLBĂTICIE cu iz de EVUL MEDIU a debililor din Statul Islamic. Te îngrozeşti când citeşti CE FAC DEZAXAŢII CU FEMEILE care refuză PERVERTIRILE BOLNAVE

Un oficial kurd a dezvăluit cât de îngrozitoare devine soarta femeilor care sunt capturate de bestiile jihadiste din gruparea teroristă Statul Islamic.

Statul Islamic a executat cel puţin 250 de femei în oraşul irakian Mosul, pentru că nefericitele s-ar fi opus sclaviei sexuale. Dezvăluirea a fost făcută de un oficial kurd, conform International Business Times online, citată de Mediafax.

Astfel, numai în ultimii doi ani, bestiile jihadiste au supus la sclavie sexuală mii de femei răpite din teritoriile comunităţilor kurde, yazide şi şiite.

Femeile sunt schimbate la fel cum se schimbă o simplă marfă, iar dacă refuză să se supună, sunt ucise şi îngropate alături de familii.

Said Mamuzini, oficialul din Partidul Democratic (n.r. – Kurdistan), a declarat că, din informaţiile pe care le are, “cel puţin 250” de femei au fost executate la Mosul, pentru că au “refuzat să accepte practica jihadului sexual”.

Destinul oamenilor care trăiesc în Mosul s-ar putea schimba. La 18 aprilie, preşedintele american, Barack Obama, a precizat că oraşul ar putea fi eliberat până la finalul anului.