Evenimentul Zilei > Actualitate > BETTY SALAM, fotografiată fără SUTIEN. Regele manelelor a intrat în PĂMÂNT DE RUȘINE – FOTO
BETTY SALAM, fotografiată fără SUTIEN. Regele manelelor a intrat în PĂMÂNT DE RUȘINE – FOTO

BETTY SALAM, fotografiată fără SUTIEN. Regele manelelor a intrat în PĂMÂNT DE RUȘINE – FOTO

Tânăra mămică, Betty Salam, și-a făcut apariția la o petrecere la brațul soțului ei, Cătălin Vișănescu, îmbrăcată într-o rochie albă, dar fără sutien.

Betty Salam, dar și soțul ei au postat fiecare poza de album realizată la evenimentul la care au fost aseară. Cătălin Vișănescu i-a făcut o declarație de dragoste artistei, scriind în dreptul imaginii „Iubirea vieții mele! P.S.: mă topesc după tine, Beatrice Alexandra”. Ea a ales însă să pună doar un emoticon în formă de inimă roșie și să-l eticheteze.

Așa cum se poate observa în fotografie, cei doi soți s-au asortat, Cătălin Vișănescu alegând să poarte un sacou deschis la culoare, o nuanță apropiată de albul imaculat al rochiei lui Betty. La scurt timp după ce fiica lui Florin Salam a postat pe Instagram această poză, mesajele acide au început să curgă, iar ea a răspuns aproape tuturor celor care au criticat-o, dar și celor care au sfătuit-o.

Când una dintre fane a îndemnat-o să poarte ținute care să-i pună în valoare trupul, Betty Salam i-a spus: „Ștefania, eh, nu vreau! Când o femeie este perfectă și nu are niciun defect, atunci poate comenta și poate să jignească pe cine vrea… dar când nu-i… nu înțeleg de ce”, iar când cineva i-a recomandat un sutien fără bretele, artista a reacționat: “Serios? Sutien la rochia asta? Apăream la cei mai prost îmbrăcați… să nu mai spui asta”.

„Desigur, cele mai multe mesaje au fost de apreciere, multe dintre susținătoare subliniind faptul tânăra artistă a născut de curând, își alăptează bebelușul și că e mult mai frumoasă în comparație cu vedetele care au exagerat cu operațiile estetice”, scrie Cancan.

„Ești superbă de frumoasă… Dar, parcă totuși arată urât sânii fără sutien, că sunt prea lăsați în jos… Părerea mea… Acum dacă tu vezi că arată bine așa fără… E treaba ta… nu îmi place cum îți stă la sâni rochia…???”, “Ești bombv Betty, multe ar dori să arate așa după naștere multe nici pe sfert nu arată așa nici înainte și nici după naștere, sunt foarte rele doamnele de mai sus , s-au obișnuit să vadă la TV doar fete super tunate !”, “Foarte frumoasă și elegantă!Bravo, și felicitări pentru curajul tău”, “Frumoasă! Așa arată niște sâni naturali! Mie mi se pare foarte sexi așa! Nu și avea locul niciun sutien, de orice fel, strică tot”, “Așa e, nu îi asculta, Betty, abia ai născut și alăptezi, cum ar vrea să ai sânii, precum silicoanele ridicați!? O femeie când alăptează așa are sânii” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.