Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL între SALAM și cea mai cunoscută PIȚIPOANCĂ. Regele manelelor i-a dat imediat o PALMĂ
SCANDAL între SALAM și cea mai cunoscută PIȚIPOANCĂ. Regele manelelor i-a dat imediat o PALMĂ

SCANDAL între SALAM și cea mai cunoscută PIȚIPOANCĂ. Regele manelelor i-a dat imediat o PALMĂ

Reacție violentă din partea lui Florin Salam la un gest al Loredanei Chivu. Regele manelelor i-ar fi tras o palmă acesteia după ce a fost sărutat pe gură de ea.

Chiar înainte de sărbători ar fi izbucnit un scandal monstru între Florin Salam și Loredana Chivu ! Toți cei prezenți în restaurantul de manele au rămas cu gurile căscate, nevenindu-le să creadă ce se întâmplă!

Toate au fost bune și frumoase până în momentul în care manelistul a dat nas în nas cu fosta asistentă TV. Extrem de fericită fiindcă l-a întâlnit, în carne și oase, chiar pe „Regele manelelor”, Loredana ar fi recurs la un gest absolut surprinzător. Bineînțeles, nimeni nu se aștepta la scena care avea să urmeze. Loredana Chivu s-ar fi repezit și l-a pupat direct pe gură pe Florin Salam, scrie Cancan.

Dar evenimentele ar fi degenerat. Celebrul manelist ar fi fost neplăcut surprins de gestul intim al Loredanei și ar fi reacționat instantaneu.

Reacția lui Florin Salam, spre surprinderea tuturor, a fost una violentă. În secunda doi i-ar fi dat Loredanei Chivu o palmă.