Evenimentul Zilei > Actualitate > Sabău antrena la Rapid când era sub contract cu FCM Tg. Mureş!
Sabău antrena la Rapid când era sub contract cu FCM Tg. Mureş!

Sabău antrena la Rapid când era sub contract cu FCM Tg. Mureş!

Anton Heleşteanu, preşedintele grupării FCM Tg. Mureş, acuză că Ioan Ovidiu Sabău n-ar fi avut voie să antreneze Rapidul până la sfârşitul lunii iunie, fiindcă se afla sub contract cu formaţia ardeleană.

Conform conducătorului grupării mureşene. contractul lui Neluţu Sabău s-a încheiat abia pe 29 iunie. Heleşteanu cere ca oficialii FRF să-l sancţioneze pe „Moţ” pentru perioada în care acesta a lucrat „ilegal” la Rapid.
„Abia pe 29 iunie le-au expirat contractele lui Ioan Ovidiu Sabău, Mircea Cojocaru şi Nalaţi. Nu ştiu cum Sabău a antrenat în acest timp şi la Rapid. Eu zic că va fi o mare problemă. Nu e vorba de cerut bani, dar mă aşteptam să se sesizeze cineva din FRF. Mă opresc aici şi vom vedea mai departe ce va fi.
Nu vreau să fiu ironic şi nici sarcastic, dar dacă tot vorbim de un fotbal profesionist, trebuie ca lucrurile să se petreacă în felul următor: dacă ai un contract, îl respecţi! Dacă nu vrei, cădem la o înţelegere şi-l reziliem”, a declarat Anton Heleşteanu, la postul de radio Sport Total FM.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: