Evenimentul Zilei > Actualitate > Să se fi elucidat, în sfârşit, un misterul creaturii din lacul Loch Ness? S-au descoperit imagini cu ceea ce par a fi rămăşiţele unui monstrului mitic, Nessie | GALERIE FOTO
Să se fi elucidat, în sfârşit, un misterul creaturii din lacul Loch Ness? S-au descoperit imagini cu ceea ce par a fi rămăşiţele unui monstrului mitic, Nessie | GALERIE FOTO

Să se fi elucidat, în sfârşit, un misterul creaturii din lacul Loch Ness? S-au descoperit imagini cu ceea ce par a fi rămăşiţele unui monstrului mitic, Nessie | GALERIE FOTO

Cei care sperau că vor fi norocoşii care să dovedească existenţa monstrului din Loch Ness s-ar putea să fie dezamăgiţi după ce, un bărbat a făcut o descoperire senzaţională în timp ce îşi plimba câinele.

Aşa-zisele rămăşiţe erau, de fapt, o farsă pusă la cale de cineva care a reuşit să creeze un schelet în mărime naturală a misteriosului monstru. 

Imaginile au fost publicate pe facebook de asociaţia pentru protecţia animalelor,  Help2Rehome Scotland, însoţite de întrebarea: Credeţi sau nu că aceasta este dovada că monstrul din Loch Ness există? Răspunsurile au fost împărţite, ca de fiecare dată. 

Cei mai mulţi dintre internauţii care au participat la dezbatere au scris că este vorba de o farsă sau de un proiect pentru un program TV, în timp ce alţii au glumit: „se pare că un măcelar are nevoie de ceva mai mult spaţiu”.

Nu au lipsit nici glumele referitoare la ultimele evenimente din ANGLIA: „Este clar că Nessie nu a vrut să părăsească blocul comunitar”
 
În cele din urmă, oarganizaţia care a publicat şi imaginile a menţionat că, într-adevăr, acel schelet face parte din reuzita unui program TV. 

Legenda lui Nessie s-a născut pe 2 mai 1933 când a fost publicată ştirea că acest monstru a fost văzut de către un cuplu, care această creatură se afla pe mal. Din 1933 şi până azi, numeroşi curioşi au încercat să găsească dovezile clare ale existenţei monstrului, însă, în afară de câteva materiale vizuale de o claritate incertă, nu există alte probe convingătoare

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.