Evenimentul Zilei > Actualitate > S-au dus la MORMÂNTUL mamei să depună flori, de 8 martie, şi ce au găsit acolo i-a ÎNGROZIT | GALERIE FOTO
S-au dus la MORMÂNTUL mamei să depună flori, de 8 martie, şi ce au găsit acolo i-a ÎNGROZIT | GALERIE FOTO

S-au dus la MORMÂNTUL mamei să depună flori, de 8 martie, şi ce au găsit acolo i-a ÎNGROZIT | GALERIE FOTO

Loretta Perminas dşi familia sa au rămas fără grai când au văzut ce se află în loc de mormântul la care au venit să depună flori, de Ziua Mamei.

În locul de veci pe care îl amenajaseră cu dragoste, au dat de un mute de moloz, transmite Daily Mail.

Şi ca lucrurile să devină şi mai macabre, atunci când au cerut explicaţii reprezentanţii municipalităţii au dat din umeri spunând că grămada de de gunoi şi mormântul vor rămâne aşa pentru că trebuie pregătită o groapă alăturată.

Loretta Perminas, cei doi copii ai săi şi trei nepoți au mers să viziteze mormântul mamei sale, Jadvyga, în Cimitirul Carlton din Nottingham, de Ziua Mamei. Florile pe care le pusese pe mormânt precum şi ornamentele erau date în lături pentru ca pe locul de veci să fie adunat un munte de pamânt.

"Este sfâșietor. Nici măcar nu avea un petic pe care să depunem florile", s-a plâns femeia.

Oficialii cimitirului şi-au cerut scuze pentru prejudiciu creat, dar au precizat că atunci când se amenajează o nouă groapă pentru înmormântare aceste neajunsuri sunt normale. Cu toate acestea au promis că situaţia va fi remediată, în cel mai scurt timp posibil.