Evenimentul Zilei > Actualitate > S-ar putea împăca Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină? Ce spune actrița
S-ar putea împăca Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină? Ce spune actrița

S-ar putea împăca Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină? Ce spune actrița

Actorul Alexandru Papadopol ar dori să se împace cu Ioana Ginghină, la doi ani după divorțul pe care l-au încheiat la notar.

Cei doi, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, s-au despărțit în 2019, din cauza unei alte femei. Actorul a plecat de acasă fără explicații, iar despărțirea s-a produs, ulterior, la un notar. În ultimii doi ani, lucrurile par să se fi schimbat, mai ales că au rămas în relații de amiciție. Chiar dacă și-au refăcut viața, fiecare cu un alt partener, au continuat să fie prieteni.

Surse din anturajul celor doi, citate de Cancan susțin că cei doi ar fi fost chiar la un pas de împăcare, iar acest lucru s-ar fi petrecut chiar la scurtă vreme după divorț. După doar câteva luni. Cel care și-ar fi dorit acest lucru a fost Alexandru Papadopol, însă actrița ar fi dat înapoi.

„Ioana și Alexandru vorbesc des, au o relație de prietenie foarte mișto, se sfătuiesc atât profesional, cât și în privința Ruxandrei, fetița lor. Ba chiar au o relație mai frumoasă, se înțeleg mai bine decât pe vremea când erau căsătoriți. Acum își vorbesc cât nu și-au vorbit în ultimul an de căsnicie.

Alexandru ar fi lăsat de înțeles, la un moment dat, că și-ar dori o împăcare, însă Ioana ar fi dat înapoi. Ea i-ar fi explicat că nu se mai poate, pentru că este într-o relație cu actualul partener, Cristi, și că lucrurile între ei funcționează cum trebuie. Asta s-ar fi întâmplat mai demult, pe la începuturile relației cu noul iubit. Alexandru și Cristi au legat și ei o relație frumoasă, își vorbesc”, au relatat sursele citate.

Ioana Ginghină neagă speculațiile pe tema unei împăcări

Ioana Ginghină a respins orice posibilă împăcare cu fostul soț. Ea a declarat că acest lucru nu este posibil, dar că are o relație de prietenie cu Alexandru Papadopol. Cei doi comunică în special în legătură cu fiica lor, Ruxandra.

„Doamne ferește! Nu este adevărat nimic. Vorbim foarte des pentru Ruxandra, dar nimic mai mult”, a declarat Ioana Ginghină, conform Cancan.

Ruxandra, fiica cuplului, are o relație apropiată atât cu tatăl ei, cu care vorbește și se întâlnește periodic, dar și cu Cristi, actualul partener al mamei ei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: