Evenimentul Zilei > Monden > S-a urcat băută la volan și a provocat un accident. Cine este vedeta care a fost arestată
S-a urcat băută la volan și a provocat un accident. Cine este  vedeta care a fost arestată

S-a urcat băută la volan și a provocat un accident. Cine este vedeta care a fost arestată

Katie Price a fost arestată, marți, după ce a provocat un accident rutier. Vedeta era beată și consumase o serie de droguri. Nu a fost prima dată când femeia a provocat un accident din cauza alcoolului.

O vedetă în vârstă de 43 de ani a fost arestată în timp ce depășise cu mult limita de alcool admisă și de substanțe și a fost dusă de urgență la spital pentru a primi îngrijiri, au transmis autoritățile.

“Katie s-a rostogolit cu mașina și nu era într-o stare bună când a ajuns poliția”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Pe contul de Instagram a apărut un mesaj scris de familie din care internauții au dedus că tânăra suferă de depresie.

„Astăzi, fricile noastre aproape că au devenit realitate. Că familie, vom continua să o ajutăm pe Kate. Vrem să aibă parte de tot ajutorul de care are nevoie. Sperăm că a realizat că nu poate lupta singură cu problemele.”, a scris familia.

 

Vedeta nu e la primul accident pe care îl provoacă din cauza substanțelor interzise

Katie a mai provocat un accident în luna martie, tot când se afla sub influența alcoolului și avea permisul suspendat până pe 13 octombrie. După acest incident, vedeta a condus cu o viteză mai mare decât era permis. După o seară de club, aceasta s-a urcat la volanul mașinii de 75.000 de lire și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un tufiș aflat pe o stradă din Woolwich, un district din Londra.

“În jurul orei 02:00, miercuri, 10 octombrie, ofițerii de la Poliția Britanică a Transportului au dat peste o mașînă care prezenta semnele unui impact, pe drumul Shooters Hill, în Woolwich”, a declarat un reprezentant al Poliției Metropolitane, potrivit Daily Mail.