Conform cancan.ro, C.B. sau cea poreclită ”prinţesa RCA”, are 20.000 de lei salariu şi îşi permite să aibă genţi Chanel şi Hermes, un Mercedes din 2015 şi apartamente de lux în Bucureşti. Totul se întâmplă datorită faptului că această femeie este financiari responsabilă cu supravegherea la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), funcţie pentru care primeşte lunar suma menţionată mai sus.

Foto C.B. alături de Remus Truică

Miile de şoferi care au blocat recent Bucureştiul, nemulţumiţi de preţul mare al asigurărilor pentru maşini, nu cunosc acest aspect şi nici parcursul numitei C.B. până la acest salariu fabulos pentru România. Mama ei este o pensionară cu un venit normal, iar în trecut C.B. a fost director de marketing al clubului Rapid. Respectiva a lucrat apoi la Senat unde a fost protejata lui Gabriel Oprea şi în cele din urmă a fost numită pe un post la Romatsa.

Printre milionarii pe care i-a bifat C.B. au mai fost patroni de cazinou, Sami Mahmud sau Remus Truică, alături de care a apărut de mai multe ori în public.