Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a întâmplat în Capitală. Un bătrân de 79 de ani a agresat o minoră, în holul unui bloc
S-a întâmplat în Capitală. Un bătrân de 79 de ani a agresat o minoră, în holul unui bloc

S-a întâmplat în Capitală. Un bătrân de 79 de ani a agresat o minoră, în holul unui bloc

O minoră a fost agresată sexual,  joi, 23 septembrie, în scara unui bloc de pe bulevardul Iuliu Maniu din cartierul bucureștean Militari. Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, iar oamenii legii au reușit, într-un timp record să îl rețină pe suspect.

Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 și s-au efectuat verificări la fața locului.

Bărbatul a atins-o pe minoră în zonele intime. La țipete acesteia, vecinii au sunat la 112.

În urma cercetătorilor, a fost identificat un bărbat de 79 de ani, care a fost condus la audieri. Ulterior, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

„Astăzi, 23 septembrie 2021, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră a fost agresată sexual, în scara unui bloc din sectorul 6.

Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Se efectuează cercetarea la fața locului.

A fost identificat un bărbat, de 79 de ani, ce urmează să fie condus la audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, au transmis autoritățile.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: