În timpul întâlnirii cu familiile celor care lucrează în domeniul militar la centrul de la Windsor, prințul Harry le-a mărturisit acestora amănunte despre cel de al doilea copil. Soția prințului Harry, Meghan Markle, a fost prezentă și ea la întrevederea care a avut loc chiar în orașul unde își cresc băiețelul, micuțul Archie Harrison, scrie verdict.ro.

Pe pagina oficială a cuplului principiar de pe Instagram apar poze în care cei doi sunt împreună cu alți copilași, ei fiind foarte încântați. Susie Stringfellow le-a dezvăluit ziariștilor de la Forces Network discuția pe care a avut-o cu prințul Harry despre al doilea bebeluș.
„Harry era foarte interesat de cum merg lucrurile cu al doilea copil, căci amândoi avem deja copii mai mari. Am încercat să îl încurajăm să aibă și al doilea copil”, a spus Susie. Potrivit lui Victoria Tucker, cei doi au marturisit că persoanele care își desfășoară activitatea în armată stau mult timp departe de casă.

„Au vorbit despre viața din armată, despre cum este să fii plecat de Crăciun…ei pot să se compare cu noi.„Au vorbit despre viața din armată, despre cum este să fii plecat de Crăciun…ei pot să se compare cu noi.”, a spus și Victoria Tucker.

„Ei nu vor să piardă nimic din viața celui mic, așa cum bărbații noștri pierd atunci când sunt plecați.”, a mai declarat aceasta. De când a devenit tată, viața prințului Harry s-a schimbat total, el lucrând în armată timp de 10 ani.

„Nici nu îmi pot imagina cum este să pierzi așa multe, căci ei cresc foarte repede.”, a spus prințul Harry , conform ITV News.

Zvonurile privind faptul că Meghan Markle este iar însărcinată au început deja să circule, ea purtând rochii largi, apropiații susținand că a avut grețuri.

Te-ar putea interesa și: