Expertul în limbaj corporal, Blanca Cobb a reușit să descifreze acest tic pe care-l are Meghan explicând ce se ascunde în spatele acestuia.

Ei bine, desigur, toată lumea are un anumit obicei, fie că este bun sau rău. Iar când vine vorba de Meghan Markle, ea își atinge părul – în mod constant. Ea este adesea observată atingându-şi părul în timpul aparițiilor publice. Și aparent, acesta este un semn că Meghan încearcă să rămână calmă în situații haotice, potrivit specialiștilor în limbajul corpului.

Blanca Cobb, expertă în limbaj corporal și autoare a Metodei Masters, a vorbit despre acest lucru cu GoodHousekeeping:

Meghan Markle

„Unii oameni își ating părul, se joacă cu unghiile sau își freacă brațele ca o modalitate de a se calma psihologic și fiziologic pe ei înșiși atunci când nu se simt anxioși, inconfortabili sau stresați. Unii oameni și-ar putea atinge, învârti, atunci când se află în situații sociale incomode, cum ar fi atunci când nu sunt siguri ce să facă sau ce să spună. De exemplu, dacă cineva își atinge frecvent părul într-o varietate de situații non-stresante, cum ar fi să vorbească la telefon, să citească o carte sau să se uite la televizor, atunci este mai probabil să fie obișnuință de care nici nu sunt conștienți. Dacă, totuși, au tendința de a-și atinge părul atunci când au o discuție aprinsă sau sunt incomode cu cineva din jurul lor, atunci este mai probabil să fie limbajul corpului.”, a povestit experta.

Un alt detaliu remarcat de ea: ”Capul ei este înclinat ușor în jos. Uneori, când simțiți prea multă atenție, s-ar putea să vă trageți bărbia în jos ca o modalitate de a vă proteja, sau Meghan dă dovadă de atracție față de camera foto atunci când își ține părul într-o anume poziție. Modul în care își ține părul sugerează că este jucăușă cu aparatul foto.”, a concluzionat experta.

Meghan Markle

Sursa foto: thecelebritycastle