Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat de ce Harry şi William se vor urî toată viaţa. Două motive esenţiale
S-a aflat de ce Harry şi William se vor urî toată viaţa. Două motive esenţiale

S-a aflat de ce Harry şi William se vor urî toată viaţa. Două motive esenţiale

Despre renunţarea Prinţului Harry la statutul de membru senior al Familiei Regale, presa britanică a lansat de-a lungul vremii mai multe dezvăluiri, dar ultimele dintre ele arată că şi de cealaltă parte, pe axa formată din Regina Elisabeta-Prinţul William-Kate Middleton, au existat destule nemulţumiri.

Primele dintre ele au fost legate de faptul că Prinţul Harry şi Meghan Markle cheltuiau prea mult. Lipsa de cumpătare arătată de Ducele şi Ducesa de Sussex au stârnit îngrijorarea feţelor regale. Dezvăluirea vine în contextul în care pe Canalul 5 va fi difuzat documentarul „William și Harry: Prinții în război?”.

Producţia explorează ultimii ani de tensiuni între frații regali. Totodată, sunt examinate şi consecințele intrării actriţei americane Meghan Markle în Familia Regală. De asemenea, este trecută în revistă şi ieșirea bruscă a Ducelui şi Ducesei de Sussex din Familia Regală, dar și interviul lor exploziv cu Oprah Winfrey, de la începutul anului.

În iunie 2020, s-a raportat că William și alți membri ai Familiei Regale au devenit îngrijorați de apetitul financiar arătat de cei doi rebeli. Trecuseră 6 luni de când Harry şi Meghan se mutaseră în Canada. Se pare că ei ar fi cheltuit 2,4 milioane de lire sterline din banii contribuabililor pentru renovarea Frogmore Cottage.

Harry şi Meghan Markle, cheltuitori redutabili

Desigur, ulterior au rambursat această sumă. În plus, chiar în timp ce Meghan era însărcinată cu Prințul Archie, observatorii regali au remarcat că Ducele şi Ducesa de Sussex au făcut cumpărături extravagante. Dylan Howard și Andy Tillett au susținut în cartea lor „Royals at War” că modul în care cuplul rebel trata partea financiară a dus la tensiuni cu William.

Chiar și Regina Elisabeta a II-a a fost preocupată din cauza acestui aspect. „Transformarea (cheltuielilor) lui Harry este dezvăluită ca fiind unul dintre factorii fundamentali din spatele fisurii deschise între el și fratele său, Prințul William.

Faptul că Meghan a împrăştiat atât de mulți bani a sunat alarmant pentru Regina Elisabeta, care este conservatoare. Escaladarea războiului (n.r. – dintre Prinţul Harry şi Familia Regală) a lăsat-o pe suverană cu un sentiment de frugalitate și economie, în ciuda faptului că este una dintre cele mai bogate femei din lume.

Lui Harry nu i-au convenit remarcile Ducesei de Cambridge

Ea (n.r. – Kate Middleton, Ducesa de Cambridge) i-a amintit (n.r. – lui Harry) cu blândețe că se întâlnește cu cineva cu o viață, un trecut și o carieră complet diferite și ar fi nevoie de timp, grijă și atenție pentru ca ei să se integreze”, se arată în volumul citat.

Prinţul Wiiliam, Kate Middleton, Meghan Markle şi Prinţul Harry au avut şi vremuri mai bune, aşa cum se observă în această fotografie.

Meghan și Harry au început să se întâlnească în 2016 și s-au căsătorit doi ani mai târziu, în mai 2018. În 2019 a venit pe lume şi Archie. În ciuda tensiunilor recente, William și Harry s-au reunit pentru a dezvălui o statuie a regretatei lor mame, Prințesa Diana, la începutul lunii iulie.

Sursele regale au susținut recent că frații au depus eforturi suplimentare în orele care au trecut până la dezvelirea statuii. O sursă a afirmat: „William și Harry au petrecut dimineața înainte de descoperirea statuii uitându-se peste vechile suveniruri şi note de la Diana.

Au întors o nouă pagină în relația lor și au început vindecarea”. Mai departe, aceleaşi surse au transmis pentru Us Weekly: „Toată lumea din jurul lor a fost încântată să vadă cât de aproapiaţi erau în ziua dezvelirii statuii.”

Harry nu-l va ierta vreodată pe William

Totuşi, adevărul ar fi altul. Informaţiile jurnaliştilor britanici arată că Harry „nu i-a iertat niciodată” lui William că s-a îndoit la început de relația cu Meghan. În „William și Harry: Prinți la război”, un expert regal descrie modul în care frații s-au confruntat cu această problemă.

Conform express.co.uk, Katie Nicholl, corespondent regal la Vanity Fair, a dezvăluit: „Mi-am amintit că mi s-a spus că William a avut o conversație cu Harry în jurul datei fixate pentru logodnă; [el] tocmai i-a spus foarte clar că [Harry] nu trebuia să se grăbească şi să-l anunțe că el și Meghan au avut tot timpul din lume.

Harry bănuise întotdeauna că de la bun început William nu a susţinut complet relația. Aceasta a fost rădăcina problemelor. Atunci au fost semănate acele semințe de nemulțumire și știi, Harry nu şi-a iertat niciodată fratele pentru asta.”

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: