Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat cine va părăsit în această seară Asia Expres. Chiar cel eliminat s-a dat de gol
S-a aflat cine va părăsit în această seară Asia Expres. Chiar cel eliminat s-a dat de gol

S-a aflat cine va părăsit în această seară Asia Expres. Chiar cel eliminat s-a dat de gol

Ediția Asia Express de miercuri, 20 octombrie, vine cu noi surprize pentru telespectatori. O nouă imunitate a venit în ajutorul concurenților în cea de-a cincea etapă. Aceasta reprezintă un pașaport de trecere spre Georgia, dar și avantajul că nu pot fi propuse spre eliminare. Vedetele care au obținut imunitatea sunt formate din Emi și Cuza, alături de Mihai și Elwira.

Noul episod din Asia Expres de miercuri, 20 octombrie, va aduce noi provocări pentru concurenții care își continuă traseul pe Drumul Împăraților. O nouă imunitate va fi oferită, ținându-se cont de pietrele și bijuteriile pe care concurenții le-au adunat până acum. Miercuri este ziua unui noi bilanț, care va duce echipele în ultima etapă din Turcia. Trei cupluri își vor securiza locul pentru următoarea țară, Georgia. La finalul probelor din această seară, una dintre echipe va primi diamantul roșu, ceea ce înseamnă o nouă eliminare. Cine va părăsi Asia Expres s-a aflat deja, informația fiind divulgată chiar de unul din membrii echipei eliminate.

„Știm că nu are cum să fie o cursă ușoară. Este cea pentru ultima șansă și diamantul este roșu. Vom face tot ce ne stă în putință să nu ajungem pe ultimul loc. Vrem în Georgia”, va mărturisi una dintre echipe, potrivit A1.ro.

Exact așa cum ne-a obișnuit deja formatul emisiunii, două dintre echipe vor avea imunitate și automat vor primi și un loc în cursa spre următoarea destinație. Cea de-a treia echipă, cea care va primi o nouă șansă, este aleasă în funcție de clasamentul voturilor oferite de colegi. „Sunt echipele la care țin eu cel mai mult. Îmi era foarte complicat, nu știam cum să facem, cum să alegem”, a mărturisit unul dintre concurenți.

Cosmin Natanticu, una dintre vedete competiției, a fost invitat de curând în emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani, unde s-a cam dat de gol. În mediul circulă zvonuri cu privire la faptul că acesta și soția lui ar fi echipa care părăsește în această seară competiția Asia Express. Întrebat de către cei doi matinali care țară i-a plăcut cel mai mult de pe Drumul Împăraților, acesta a răspuns „Păi am văzut doar Turcia”. La scurt timp, şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o şi s-a lovit cu mâna peste cap.