Evenimentul Zilei > Social > S-a aflat cine este tânăra găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra. FOTO
S-a aflat cine este tânăra găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra. FOTO

S-a aflat cine este tânăra găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra. FOTO

Adela, tânără româncă în vârstă de 24 de ani, găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra, este din Someş Odorhei, judeţul Sălaj.
Tânără din România, găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra provine dintr-o familie cunoscută și respectată din Sălaj.

Tânăra din Someş Odorhei se afla în Londra de mai mulţi ani. Adela era singură la părinţi, iar familia sa este una cunoscută şi foarte respectată în comunitatea din Sălaj.

Românca de doar 24 de ani a fost găsită moartă, în camera unui hotel din Londra, iar până în prezent, autorităţile britanice nu au oferit informaţii suplimentare despre modul în care tânăra şi-a pierdut viaţa în camera de hotel. Nu se ştie ce căuta acolo şi nici alte date despre caz.

Adela, o tânără româncă, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra

Poliţiştii din Londra au anunţat Poliţia Română despre caz

Ancheta din Marea Britanie continuă şi, cel mai probabil, la finalul acesteia, urmează să se stabilească şi cauza morţii tinerei. Mama tinerei a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, după ce a aflat că fiica sa a murit.

„Drum lin spre cer, copil frumos! Dumnezeu sa te aibă în paza lui! Ai luat cu tine, tot sufletul și toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump dar se pare că nu putem încurca planurile celui de sus”, este mesajul scris de mama româncei.

Adela, o tânără româncă, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra: "Drum lin spre îngeri!"

De asemenea, una dintre prietene a scris un alt mesaj de adio pe Facebook.

Vestea că Adela a fost găsită moartă a adus multă suferinţă pentru familia ei, dar şi pentru prietenii apropiaţi dar şi cei care au cunoscut-o în treacăt.

„Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Să mă ierți că am plecat de lângă tine, să mă ierți că te-am certat, că nu te-am ascultat când trebuia! Ești sora mea din altă mamă, ai fost familia mea! Iartă-mă ca nu am stat lângă tine… Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc și te voi iubi mereu! Îmi e greu să cred că te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre îngeri frumoasa mea!”, a scris prietena Adelei pe social media.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: