Evenimentul Zilei > Actualitate > Ruşii au decăzut în ultimul hal. PUTREGAI SOCIAL ce pare fără leac. IMAGINI ŞOCANTE despre o lume din altă lume. FOTO
Ruşii au decăzut în ultimul hal. PUTREGAI SOCIAL ce pare fără leac. IMAGINI ŞOCANTE despre o lume din altă lume. FOTO

Ruşii au decăzut în ultimul hal. PUTREGAI SOCIAL ce pare fără leac. IMAGINI ŞOCANTE despre o lume din altă lume. FOTO

Rusia este un loc aparte în lume. Cu toate că ar fi păcat să generalizăm, există nenumărate exemple care să demonstreze că acest colț, uneori uitat de lume, a adunat în el cele mai ciudate specimene umane.

Unde credeai că nu ai cum să poți vedea mai multe, rușii te surprind din nou, iar galeria foto atașată acestui articol dovedește din plin acest lucru.

Bărbaţi căzuţi în patima alcoolului, femei depravate şi adolescenţi dezaxaţi… Câteva componente ale unui tablou care cu siguranţă nu face cinste Rusiei.

În mod sigur, și mediul online are un rol important de jucat în conturarea acestui peisaj al mizeriei sociale din Rusia. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.