RUSIA îşi flutură BESTIILE! Cum arată BOMBARDIERELE care ameninţă graniţele SUA | GALERIE FOTO

RUSIA îşi flutură BESTIILE! Cum arată BOMBARDIERELE care ameninţă graniţele SUA | GALERIE FOTO

Două bombardiere Tupolev Tu-95 s-au apropiat, sâmbătă, de coastele de vest ale SUA, obligând Forţele Aeriene să trimită avioane de vânătoare pentru a le intercepta, înainte de a intra în spaţiul aerian american.

  Femeia FATALĂ a modei a renunţat la LUX, luptă cu ISIS şi mănâncă lângă CADAVRE. Cum arată DIVA frontului | GALERIE FOTO

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Primul incident a avut loc la ora locală 10:30, când Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospațială (NORAD) a detectat un bombardier rusesc în apropierea coastelor statului Alaska şi a ordonat trimiterea în întâmpinarea sa a două avioane de vânătoare F-22, conform Business Insider.

Al doilea incident s-a petrecut la ora 11, când NORAD a detectat un alt bombardier în apropierea coastelor Californiei şi a trimis pentru interceptarea sa două avioane F-15.

Bombardierele interceptate pot transporta bombe nucleare, însă nu se ştie dacă erau înarmate în momentul în care s-au apropiat de coastele SUA.

Forţele Aeriene au interceptat cele două bombardiere înainte de a intra în spaţiul aerian american, însă reprezintă un semn cât se poate de clar al tensiunilor dintre SUA şi Rusia.

„Este foarte clar că Putin îl testează pe Omaba şi pe echipa sa din securitatea naţională”, a declarat un fost comandant al NORAD, generalul Thomas McInerney.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arată bombardierele ruseşti care au fost interceptate, sâmbătă, în apropierea coastelor americane.

  Cum a fost EXECUTAT comandantul lagărului de EXTERMINARE Auschwitz, chiar în faţa CREMATORIULUI | FOTO ŞOCANTE