Evenimentul Zilei > Actualitate > Pictorial INCENDIAR din Rusia. Femeia CĂLUGĂR și ASISTENTA au ÎNNEBUNIT bărbații – Galerie FOTO
Pictorial INCENDIAR din Rusia. Femeia CĂLUGĂR și ASISTENTA au ÎNNEBUNIT bărbații – Galerie FOTO

Pictorial INCENDIAR din Rusia. Femeia CĂLUGĂR și ASISTENTA au ÎNNEBUNIT bărbații – Galerie FOTO

Rusia ține prima pagină a ziarelor atât prin Campionatul Mondial, dar și prin prezența feminină din tribune, rusoaiecele fiind catalogate de mulți bărbați ca fiind cele mai frumoase femei din lume.

EVZ propune o galerie foto de la Miss Rusia,  un concurs de frumusețe care are loc cu excepția unor întreruperi aproape anual în Rusia. La concurs iau parte femei necăsătorite, concursul are loc prima oară prin anii 1920 – 1930, câștigătoare primind titlul de "Miss Rosia" (Мисс Россия) care au candidat la concursul Miss Europe. Printre primele concursuri una a avut loc în anul 1928, la Paris la care au participat emigranții ruși care s-au refugiat din fața Revoluției din Octombrie. În perioada comunistă concursul n-a mai avut loc, astfel că primul concurs se va ține abia în anul 1989, iar din anul 1992 câștigătoarele pot candida pentru titlul de Miss World, Miss Universe, Miss Europe și Miss Baltic Sea.

În anul 1995 a mai luat naștere un concurs de frumusețe care poartă titlul de "Cea mai frumoasă din Rusia", "Krasa Rossii" (Краса России) și care candidează pentru titlul de Miss World. Din anul 2004 mai apare un concurs denumit Miss Universe Russia (Мисс Вселенная, Россия) care candidează pentru titlul de Miss Universe.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: