Evenimentul Zilei > Actualitate > Undeva în Rusia, DEZMĂŢUL ATINGE COTE MAXIME. Goi şi goale pe pârtia de schi, petrecere în stil mare – Galerie foto
Undeva în Rusia, DEZMĂŢUL ATINGE COTE MAXIME. Goi şi goale pe pârtia de schi, petrecere în stil mare – Galerie foto

Undeva în Rusia, DEZMĂŢUL ATINGE COTE MAXIME. Goi şi goale pe pârtia de schi, petrecere în stil mare – Galerie foto

Nebunia din Rusia depăşeşte orice imaginaţie pe o pârtie unde toată lumea este dezbrăcată şi petrece cot la cot. Femeile au uitat de orice inhibiţie şi au aruncat hainele.

Nici bărbaţii din Rusia nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia au rămas la bustul gol imediat pentru a concura cu femeile, dar, la capitolul frumuseţe cred că ştim cu toţii cine a câştigat.

Femei tinere şi chiar şi mai în vârstă şi-au arătat formele sexy în timp ce schiau goale, iar bărbaţii au fost campioni la căzături. Nu pentru că nu ar şti şi ei să schieze, dar atenţia le-a fost distrasă cam de vreo 1500 de factori „dezbrăcaţi” şi sexy.

Niciunul dintre ei nu regretă absolut nimic şi ştim acest lucru pentru că ei revin an de an pe aceiaşi pârtie pentru a petrece dezbrăcaţi.

Câţiva care şi-au făcut prieteni noi la petrecerile mai vechi au fost uimiţi să se întâlnească după ani buni cu aceştia, chiar în acelaşi loc unde s-au şi cunoscut.

Galeria foto cuprinde peste 75 de poze îndrăzneţe. Toate provin din acelaşi loc: PÂRTIA DEZMĂŢULUI TOTAL.

Sursă foto: Youtube