Evenimentul Zilei > International > RUPTURĂ în Casa Regală a Angliei. Meghan Markle A DECIS. Se va muta cu MAMA sa
RUPTURĂ în Casa Regală a Angliei. Meghan Markle A DECIS. Se va muta cu MAMA sa

RUPTURĂ în Casa Regală a Angliei. Meghan Markle A DECIS. Se va muta cu MAMA sa

Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi în curând Palatul Kensington, pentru a se muta în propria locuință, de pe domeniul Windsor.

Meghan se află în al doilea trimestru de sarcină, urmând să aducă pe lume un bebeluș, în primăvara anului viitor. Cum actuală locuință a cuplului, pe care o împart cu William și Kate Middleton, este neîncăpătoare pentru noua familie, cei doi au decis să se mute din Londra, într-o zonă mai retrasă și mai liniștită, scrie Verdict.

Regina Elisabeta încă nu a avut nicio reacție pe această temă, dar se pare că neînțelegerile dintre nepoții ei ies pentru prima dată la iveală.

Harry și Meghan Markle nu vor să mai locuiască alături de fratele lui și de Kate. Drumurile Prinților Harry și William se despart. Căsnicia Ducelui de Sussex cu Meghan Markle i-a grăbit acestuia decizia de a pleca de la Palatul Kensington.

Motivul oficial pe care familia regală l-a anunțat este că cei doi vor să-și crească viitorul copil departe de luxul de la Palatul Regal și vor să aibă o viață de familie cât mai obișnuită.