Evenimentul Zilei > Actualitate > Rucsac suspect în Piaţa Naţiunilor Unite. Brigada Antitero şi specialiştii SRI intervin de urgență. Update
Rucsac suspect în Piaţa Naţiunilor Unite. Brigada Antitero şi specialiştii SRI intervin de urgență. Update

Rucsac suspect în Piaţa Naţiunilor Unite. Brigada Antitero şi specialiştii SRI intervin de urgență. Update

Circulaţia a fost blocată vineri în Piaţa Naţiunile Unite după ce a fost descoperit un rucsac suspect în apropierea unei biserici.

Update: Operațiunea a fost încheiată cu succes după ce s-a constatat că rucsacul suspect era gol.

Update: În acest moment, pirotehniştii investighează rucsacul suspect. Înainte de acest moment a fost folosit un robot special, care are capacitatea de a transmite ce se află în rucsac.

Alerta a fost dată de un cetăţean care a sunat la 112. De asemenea, a fost format un perimetru pe o distanţă de 500 de metri în jurul rucsacului suspect.

Ştirea iniţială: La faţa locului au sosit şi forţele speciale de la Brigada Antitero. Curând vor ajunge şi specialiştii SRI, care vor evalua situaţia.

„Bagaj suspect în zona Piața Națiunilor Unite, apel la 112. Procedurile standard, suntem la fața locului împreuna cu structurile MAI”, au transmis reprezentanţii SRI.

Piața Națiunilor Unite este o situată în Sectorul 4, la intersecția dintre Bulevardul Națiunile Unite, Calea Victoriei și Splaiul Independenței. Pe scuarul din fața blocului turn se află Fântâna Lahovari.

Ştire în curs de actualizare. Revenim curând cu ultimele informaţii despre acest subiect.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: