Evenimentul Zilei > Monden > Roxen a surprins publicul cu ținuta pentru semifinala Eurovision 2021. Cum au decurs repetițiile. FOTO
Roxen a surprins publicul cu ținuta pentru semifinala Eurovision 2021. Cum au decurs repetițiile. FOTO

Roxen a surprins publicul cu ținuta pentru semifinala Eurovision 2021. Cum au decurs repetițiile. FOTO

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a suprins publicul cu ținuta pentru semifinală! Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Mâine, românii de peste hotare o pot vota pe tânăra artistă.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, s-a prezentat la repetițiile de astăzi într-o ținută superbă, chiar atipică față de primele apariții ale tinerei artiste. Mâine va avea loc semifinala, însă, de fiecare dată, în preziua concursului, reprezentanții României și ai țărilor care participă în competiție trebuie să susțină două repetiții.

Cum au decurs repetițiile

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Roxen și echipa sa au prezentat teste de depistare a coronavirusului negative, așa cum prevede procedura impusă de organizatorii evenimentului.

După ce au demonstrat că nu sunt infectați cu noul coronavirus, Roxen  și echipa sa au urcat pe scenă pentru a susține prima parte a repetițiilor.

A doua parte nu este difuzată publicului, însă asta nu înseamnă că e mai puțin importantă. Ea contează enorm pentru calificarea artistei în semifinala de mâine.

În cadrul show-ului, 50% contează voturile publicului – care, trebuie subliniat că nu este cel român-, însă și cele ale juriilor de specialitate de la nivel internațional sunt importante. Românii care locuiesc în țările străine pot, însă, vota pentru Roxen.

Publicul străin va pitea decide dacă artista româncă merită votul lor sau nu, iar acestea contează într-un procent de 50%, restul aparținând juraților din fiecare țară.

Ținuta artistei a surprins plăcut publicul

Roxen a susținut prima parte a repetițiilor îmbrăcată într-o ținută cu imprimeu floral, la care nu se aștepta, se pare, nimeni. Echipa sa însă, a reușit să nu dezvăluie apariția tinerei artiste românce. Ea a încântat pe toată lumea cu prezența ei, publicul declarându-se fascinat de ținuta sa.

„Am primit o mulţime de reacţii pozitive la outfitul pe care l-am pregătit pentru concurs. Vă mulţumesc din suflet şi vă promit că voi da totul, diseară, în faţa juriului. Ne vedem marţi, la semifinala pentru public!”, a spus Roxen, conform news.ro.

Mâine va avea loc semifinala

Roxen va concura cu toți ceilalți artiști înscriși la Eurovision 2021, în cadrul primei semifinale a show-ului. Acesta va debuta mâine, 18 mai, și va putea fi urmărit în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+ începând cu ora 22.00.

Tânăra românca va interpreta melodia Amnesia.

 

 

Românii din străinătate o pot vota pe Roxen

Pentru românii de peste hotare, numărul alocat României este 13 și se poate vota la telefon, prin SMS sau prin intermediul aplicației de pe site-ul oficial al competiției. Aceștia pot vota de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

Numerele de telefon şi SMS şi tarifele aferente vor fi afişate în fiecare ţară televiziunea publică ce transmite concursul, dar le puteţi găsi şi online, pe portalurile tvr.ro, eurovision.tvr.ro sau pe pagina oficială facebook.com/eurovision.romania.

Fanii din România îşi pot vota favoriţii prin SMS la numărul 1399 (număr cu tarif special: 1,19 euro/SMS), de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

Cele mai importante momente din aventura delegaţiei României la Eurovision 2021 sunt la „Destinaţia Eurovision”.

Emisiunea urmăreşte pas cu pas reprezentanta României şi este difuzată în fiecare seară la TVR 1, TVR Moldova şi TVR Internaţional, de luni până vineri, de la ora 20.50 (în seara Finalei, de la 21.45), cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Totodată, Ştirile TVR vor difuza, în exclusivitate, reportaje cu imagini de la Rotterdam Ahoy.

Eurovision Song Contest 2021 are loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai şi va fi difuzat în direct la TVR. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: