Roxana Vaşniuc este foarte atentă la propria imagine.  Aceasta își dorește să arate impecabil atunci când apare în fața publicului. Acum 3 săptămâni vedeta a avut o nouă intervenție estetică. Este vorba de implant în fese. Prezentatoarea TV s-a declarat mulțumită de rezultat. 

„Având foarte multe contracte de imagine, prezint multe eveniment în faţa publicului şi îmi doresc să arăt impecabil. Vezi şi tu toate fetele astea de pe Instagram, cât sunt de frumoasă şi arată într-un mare fel şi mi-am dorit şi eu o schimbare şi a fost o decizie înțeleaptă, chiar mă simt minunat în acest moment. Mi-am dorit să am cel mai frumos posterior din România, e bombat, arată natural deși am doar 3 săptămâni. Arată într-un mare fel!", a mărturisit Roxana Vaşniuc pentru Antena Stars.

Se spune că decizia de a-și face implant în fese nu este una de moment. Roxana Vaşniuc își dorește să facă această intervenție de trei ani. Acum trei săptămâni și-a făcut curaj și a trecut la fapte. 

„Timp de 3 ani de zile am cumpănit această decizie, am avut posibilitatea de a mă opera în ţară sau în străinătate şi timp de 3 ani de zile, când mai aveam eu aşa timp, intram pe internet, tot citeam… Mă gândeam ce trebuie să fac şi într-un final mi-am luat inima în dinţi.", a continuat vedeta. 

Sursa foto: Instagram