Evenimentul Zilei > Sport > Ronaldinho, eliberat din închisoare! Ce decizie s-a luat în privința brazilianului
Ronaldinho, eliberat din închisoare! Ce decizie s-a luat în privința brazilianului

Ronaldinho, eliberat din închisoare! Ce decizie s-a luat în privința brazilianului

Legendarul fotbalist brazilian Ronaldinho a ieșit din închisoarea din Asuncion (Paraguay), după ce a stat mai bine de o lună în spatele gratiilor.

Pe 6 martie, Ronaldinho și fratele său, roberto Assis, au fost arestați în Paraguay după ce au intrat în această țară cu pașapoarte false. Cei doi au fost încarcerați în închisoarea din Asuncion, fiind suspectați că ar avea legături cu o rețea de spălare de bani. Fostul mare jucător al Barcelonei și al lui AC Milan venise în capitala Paraguayului pentru a lua parte la un eveniment caritabil.

Însă, conform UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fătă pașaport. La plecarea din Brazilia, Ronaldinho și fratele său au prezentat documentele braziliene, dar, în Paraguay, au optat pentru acte de identitate paraguayene, dar false. Wilmondes Sousa Lira, cel acuzat că le-ar fi procurat documentele false, a fost și el închis.

Ronaldinho și fratele său ar fi ieșit din închisoare după ce aceștia ar fi o achitat o cauțiune în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro, informează The Sun.

Acum, au fost plasați în arest la domiciliu, într-un hotel din Paraguay.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: