Rona Hartner, îndrăgita actriță stabilită de mai mulți ani în Franța, s-a căsătorit cu Herve Camilleri. Cei doi au o relație de mai mulți ani, iar sâmbătă, 5 octombrie, au și oficializat povestea lor de dragoste.

„Aujourdhui je me marie hopaaaa!”, a scris Rona Hartner pe Facebook, într-un mesa-anunț făcut și-n lmba română pentru toți prietenii ei virtuali: „Azi mă mărit, hopaaa!”.

A purtat o rochie în stil maramureaşan

La evenimentul desfășurat într-un restaurant luxos de pe Coasta de Azur, mireasa Rona Hartner a purtat o rochie în stil maramureaşan.

Și, pentru ca întreaga nuntă să fie una „specială”, românca a cerut ca din meniu să nu lipsească tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță.

Nu cu mult timp în urmă, Rona Hartner anunța că nu va mai organiza o nuntă și în România, deși inițial își dorea. „Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, dar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică, şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă ca lumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc”.

Diagnosticată cu cancer

În ultimele luni, viața Ronei Hartner a trecut prin adevărate chinuri.

Artista a fost diagnosticată cu cancer la colon, iar tratamentul a secătuit-o de puteri și energie. Chiar și-n prezent face chimioterapie, dar se declară încrezătoare că se va vindeca.

Te-ar putea interesa și: