Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi fugari de Justiția română a ironizat autoritățile române pe rețelele de socializare. Nu este pentru prima oară când a făcut astfel de gesturi. Acesta a postat fotografii și videoclipuri tocmai din Iordania, locul unde s-a stabilit de mai bine de doi ani.

Este vorba despre Romeo Ursu, unul dintre cei mai vânați fugari. Acesta este vizat de un dosar de escrocherii imobiliare. A fost pus sub acuzare încă din 2008. Acesta a spus, în repetate rânduri, că ar fi o victimă a Justiției din România. De mai bine de 11 ani, Ursu stă liniștit în Iordania, de când este urmărit.

Acesta a transmis poze și filmulețe cu mesaje ironice la adresa autorităilor, care nu reușesc să îl aducă în țară.

Videoclipul poate fi urmărit AICI.

Implicat în dosarul „Mandatarilor” Romeo Ursu a fugit din ţară încă din 2008, după ce anchetatorii au probat implicarea sa în celebrul dosar „Mandatarii”, în care este implicat alături de un alt lider al lumii interlope bucureştene, Gheorghe Constantinesu, alias Gigi Boieru şi mai mulţi funcţionari publici de la Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 1, Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 2 şi Oficiul Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sector 2. 

Romeo Ursu, zis Boenică, unul dintre liderii reţelei de falsificatori de carduri coordonate de Tică Gheară, nu a putut fi ridicat, alături de ceilalţi membri ai grupării, întrucât este în Iordania, iar România nu are un acord de extrădare cu această ţară.

Te-ar putea interesa și: