A trecut doar o săptămână de la moarte preotului homosexual Philip Clements, dar scandalurile ce au la bază acest subiect nu s-au încheiat odată cu trecerea acestuia în neființă, scrie Cancan.

O nouă ceartă a izbucnit între Florin Marin, tânărul român care i-a fost alături până în ultimele clipe, și familia acestuia care lansează o serie de acuzații foarte grave la adresa sa.

Moartea lui Philip Clements nu l-a ținut în doliu prea mult timp pe Florin Marin. Tânărul și-a văzut de viață imediat după tragica întâmplare și, mai mult de atât, nu a primit consolare din partea familiei fostului preot britanic.

Florin a primit o lovitură groaznică din partea fratelui lui Philip, la doar câteva momente de la terminarea ceremoniei de incinerare. Preotul homosexual a ales ca după ce moare să fie incinerat, iar dorința sa i-a fost respectată de familie.

Fratele preotului susține că Florin nu l-a iubit niciodată pe Philip, că a fost doar o dragoste neîmpărtășită, dar din care a avut de tras foarte multe foloase.

Unul dintre frații preotului homosexual Philip Clements îl critică dur pe Florin Marin pentru faptul că ar fi stat doar din interes în acea relație, beneficiile materiale fiind foarte mari pentru acesta. Cuvintele grele nu au lipsit din cearta celor doi, iar bomba a venit în momentul în care în discuție s-a adus vorba de dragoste, iubire și pasiune.

Despre aceste trei sentimente, fratele preotului susține că Florin nu le-ar fi avut față de soțul său, acesta fiind cu 50 de mai în vârstă decât el.

„Este căutător de averi. Jeremy Kylie i-a spus asta când au mers la emisiunea lui și el a zis că nu este, însă este. De ce un băiat de vârsta lui ar fi interesat de un bătran de 81 de ani? Dacă eram Philip, aș fi încercat să găsesc pe cineva apropiat de vârsta mea, însă el în mod clar l-a iubit pe Florin. Nu cred că Florin l-a iubit”, a spus Tony Clements, fratele lui Philip Clements.