Evenimentul Zilei > Justitie > Românul care va sta după gratii toată viața în Germania!
Românul care va sta după gratii toată viața în Germania!

Românul care va sta după gratii toată viața în Germania!

Român de 23 de ani condamnat la închisoare pe viaţă în Germania, după ce şi-a ucis şefa

Un român de 23 de ani  care şi-a ucis şefa şi a indus în eroare autorităţile încercând să facă crimă să pară sinucidere a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Germania. Autorităţile germane l-au condamnat pe Sava J, un român stabilit de trei ani în Budesheim, la închisoare pe viaţă, aceasta fiind cea mai dură sentinţă permisă de legislația germană. În urmă cercetărilor, anchetatorii au descoperit că românul în vârstă de 23 de ani a sufocat-o pe şefa lui, Bianca, în vârstă de 51 de ani, potrivit spynews.ro

Victima era proprietara unei herghelii, iar Sava J. câştiga la locul de muncă 250-300 de euro pe săptămână. Bărbatul a omorât-o  pe femeie după ce, la un moment dat, ar fi cerut o mărire de salariu, iar afaceristă nu ar fi fost de acord, potrivit kurier.at.

Românul de 23 de ani a omorât-o pe 10 septembrie, în anul 2018 iar pentru a face totul să pară o sinucidere, a legat-o pe femeie de o balustradă din locuinţa proprie. Sava J. s-a făcut dispărut.,  acesta fiind găsit de autorităţi într-o localitate austriacă , fiind arestat pe 21 ianuarie.  La audieri, Sava J. a recunoscut crimă şi a fost trimis în Germania pentru continuarea procedurilor.

Magistraţii din Germania l-au condamnat pe românul de 23 de ani la închisoare pe viaţă, pe 17 septembrie, la un an de când a comis crimă, insă, avocaţii lui Sava J vor face apel.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: