Evenimentul Zilei > Social > Românii care zboară cu Ryanair trebuie s-o afle rapid, înainte de a decola. Anunț recent
Românii care zboară cu Ryanair trebuie s-o afle rapid, înainte de a decola. Anunț recent

Românii care zboară cu Ryanair trebuie s-o afle rapid, înainte de a decola. Anunț recent

Reprezentanții companiei aeriene low-cost Ryanair au dezvăluit recent câteva sfaturi foarte importante pentru pasagerii ei, printre care se află și foarte mulți români.

Compania aeriană irlandeză de tip low-cost este deținută de Ryanair Holdings plc și este cea mai mare din Europa. În ceea ce privește numărul de pasageri și profiturile, ea depășește toate companiile aeriene, inclusiv pe cele care nu sunt low-cost.

Ryanair este o companie cunoscută pentru prețurile mici solicitate pentru bilete, dar și pentru că nu oferă cele mai bune locuri din industria aeronautică, aspect pe care încearcă să-l mascheze prin diverse strategii de comunicare.

Astfel, într-una dintre ele, Ryanair dezvăluie că în avioanele sale există, totuși, câteva locuri care pot satisface și cei mai pretențioși pasageri. În ciuda faptului că aparatele sale de zbor nu au spații generoase, se pare că sunt câteva soluții pentru îndulcirea acestei realități.

Pe site-ul Ryanair au fost expuse cele mai bune locuri pentru pasagerii înalți, dar și pentru cei care doresc să doarmă cât mai bine în timpul zborului. Nu au fost uitați nici cei care vor să realizeze fotografii spectaculoase.

Sfaturile Ryanair pentru pasagerii înalți

Interiorul unui avion al companiei aeriene Ryanair

De asemenea, există câteva recomandări și pentru cei care sunt mai pofticioși. „Dacă sunteți binecuvântați cu picioare lungi sau pur și simplu doriți cât mai mult spațiu pentru a vă întinde în timpul zborului, răsfățați-vă cu unul dintre cele mai spațioase locuri dintre rândurile 16 și 17.

Vă puteți bucura de mai mult spațiu pentru picioare și, imediat ce ați rezervat un loc, puteți face check-in cu până la 60 de zile înainte de decolare″, arată reprezentanții companiei aeriene la care apelează mulți români.

Pentru cei care doresc să doarmă în timpul zborului, este recomandată rezervarea locului 11A: „Nu multă lume își dă seama că locul 11A nu are fereastră, ceea ce înseamnă că este locul perfect dacă plănuiești să dormiți somn în timpul unui zbor de dimineață.″

Cele mai bune fotografii făcute din avion

Pentru iubitorii imaginilor postate pe Instagram, sunt recomandate locurile sitruate între rândurile 15 și 18. „Nu este nevoie să vă faceți griji. Sunt fotografiile de pe Instagram care v-au scăpat întotdeauna. Cea cu cerul perfect de culoare albastru-roz, cu nori pufoși și cu raze de soare din altă lume, toate încadrate de o aripă obraznică care se apare din colț.

Pentru a surprinde aceste frumuseți, rezervați un loc la fereastra care se află undeva între rândurile 15 și 18. Este timpul să străluciți″, au mai spus cei care se ocupă de comunicarea companiei irlandeze.

Altfel, pentru a fi primul când stewardesele aduc gustările și băuturile, cel mai bine este să ocupați un loc fie în rândul 33, fie în rândurile 1 și 2. „Când vine vorba despre gustări la bord, rândul 33 sau rândurile 1 și 2 vă vor oferi un plus față de restul avionului″, mai arată Ryanair, conform dailystar.co.uk.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: