Evenimentul Zilei > Social > ROMÂNIA a fost LOVITĂ de TREI CUTREMURE în aceeași ZI. Ce concluzie au tras EXPERȚII analizând MAGNITUDINEA și ADÂNCIMEA celor TREI SEISME
ROMÂNIA a fost LOVITĂ de TREI CUTREMURE în aceeași ZI. Ce concluzie au tras EXPERȚII analizând MAGNITUDINEA și ADÂNCIMEA celor TREI SEISME

ROMÂNIA a fost LOVITĂ de TREI CUTREMURE în aceeași ZI. Ce concluzie au tras EXPERȚII analizând MAGNITUDINEA și ADÂNCIMEA celor TREI SEISME

România a fost victima a trei cutremure produse în aceeași zi. Cel mai puternic dintre ele a avut loc la prânz, în jurul orei 15, cu o magnitudine de 2,6 grade pe scara Richter.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) transmite:
In ziua de 01/07/2018 la ora 08:30:01(ora Romaniei) s-a produs în Muntenia, judetul Braila un cutremur cu magnitudinea 2.1 pe scara Richter, la adancimea de 25km.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Făurei(9km), Ianca(22km), Însurăței(33km), Pogoanele(38km), Slobozia(45km).

Cel de-al doilea seism, s-a produs la ora 15:17 PM,  în Zona seismica Vrancea, judetul Buzau un cutremur cu magnitudinea 2.6 pe scara Richter, la adancimea de 118km.

Al treilea cutremur s-a produs la ora 23:40:25(ora Romaniei) în Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea un cutremur cu magnitudinea 2.1 pe scara Richter, la adancimea de 97km.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.