Evenimentul Zilei > Sport > România pare a fi „carne de tun” înaintea meciului cu Germania. Cine pariază pe „tricolori” se poate umple de bani
România pare a fi „carne de tun” înaintea meciului cu Germania. Cine pariază pe „tricolori” se poate umple de bani

România pare a fi „carne de tun” înaintea meciului cu Germania. Cine pariază pe „tricolori” se poate umple de bani

România joacă, diseară, un meci extrem de important, la Hamburg, contra Germaniei, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Naționala de fotbal a României joacă, diseară, în deplasare, pe terenul Germaniei, la Hamburg, de la ora 21.45 (în direct la PRO TV). Partida contează pentru Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din Qatar – 2022. Elevii lui Mirel Rădoi par a fi „carne de tun” înaintea confruntării” cu nemții.

România este văzută ca o pierzătoare fără dubii înaintea meciului cu Germania

Iar percepția este dată de casele de pariuri care oferă cote astronomice pentru un eventual succes al „tricolorilor” – 18/1 – 21/1. Un succes al nemților este evaluat la 1.15/1, iar un egal la 8/1.

„Se merge pe nucleul de la Bayern, este și normal, Hansi Flick vine de la Bayern, au lucrat împreună, s-a văzut imediat de cum a fost instalat și pe ce formulă a mers.

Eu mă uitam astăzi pe cotele de la pariuri: 21 pentru victoria României! 21! Eu nu cred că a mai fost vreodată. Și 1.12 pentru Germania. Deci 21 mi se pare… Cum îmi explic eu cota asta? E un dezechilibru foarte mare. N-am mai văzut cota asta, nu știu, dar nu-mi aduc aminte ca vreodată selecționata noastră să aibă cota asta. Niciodată! CFR a avut cotă 13 cu Roma. Dar să ai 1.12 cu 21, mi s-a părut ceva”, a spus Ilie Dumitrescu, fost mare internațional român, la Digi Sport.

„Nu vreau să creadă cineva că va fi un meci ușor”

„Pare o partidă în care jucătorii își găsesc singuri motivația, dar nu vreau să credem că simpla noastră prezență în teren va facilita o înfrângere la un scor cât mai limitat. Se poate întâmpla să pățim ca naționala Armeniei (armenii au fost învinși de nemți cu 0-6).

Nu vreau să creadă cineva că va fi un meci ușor. Germania, mai ales acum, cu Hansi Flick, e o echipă cu o medie de patru goluri pe meci, iar echipele care au jucat contra ei nu au avut niciun corner.

Cred că va fi o partidă destul de dificilă pentru noi, dar sper ca atunci când vom avea mingea să exploatăm zonele libere pe care le-am văzut la ei. Au și ei punctele slabe, sunt puține, dar sper să reușim mai mult decât celelalte echipe”, a spus selecționerul Mirel Rădoi înaintea confruntării cu Germania.

Șanse doar pentru locul al 2-lea, care duce la play-off

România nu mai are șanse să câștige grupa, pentru a se califica direct la Campionatul Mondial. Așa că mare luptă se va da pentru locul al 2-lea. Luni, de la ora 21.45, România va întâlni Armenia, în Ghencea, pe noul stadion „Steaua”. Clasamentul arată astfel: 1. Germania 15p, 2. Armenia 11p, 3. România 10p, 4. Macedonia de Nord 9p, 5. Islanda 4p, 6. Liechtenstein 1p.