Evenimentul Zilei > Sport > România o ține din eșec în eșec, selecționerul Mirel Rădoi este un care de nervi și ar vrea să plece de la națională
România o ține din eșec în eșec, selecționerul Mirel Rădoi este un care de nervi și ar vrea să plece de la națională

România o ține din eșec în eșec, selecționerul Mirel Rădoi este un care de nervi și ar vrea să plece de la națională

Naționala de fotbal a României a ajuns la o cotă de avarie în ceea ce privește rezultatele, iar selecționerul Mirel Rădoi pare să fi înțeles că merge pe un drum înfundat.

România a suferit un nou eșec în mandatul lui Mirel Rădoi, la finalul amicalului cu Georgia, pierdut cu scorul de 1-2, la Ploiești. Afectat de această înfrângere, selecționerul a fost vizibil marcat la conferința de presă și a spus că este dispus să plece de pe bancă, dacă se va găsi un alt tehnician care să-i ia locul.

Mirel Rădoi, afectat de un nou eșec bifat pe banca României. Selecționerul este dispus să plece

„Dacă lucrurile nu merg, atunci schimbați-mă pe mine, e mai simplu! N-am cum să mă schimb. De trei ani, de când sunt la Federația Română de Fotbal, vorbim aceleași lucruri. Ați fost mulțumiți la naționala de tineret, acum nu mai sunteți, dar eu n-o să mă schimb, indiferent de ceea se va întâmpla.

Indiferent de naționala cu care vom juca, eu îmi păstrez aceleași principii. Niciodată nu-mi voi schimba principiile, indiferent de când se va întâmpla să mă las de antrenorat. Am plecat la drum și am spus că nu fac această meserie din punct de vedere financiar, ci o fac din plăcere”, a spus Mirel Rădoi.

Selecționerul a vorbit și despre aspectele pozitive pe care le-a remarcat după eșecul cu gruzinii. „Îmi place să văd că fiecare jucător al naționalei va învăța ceva nou, acestea sunt principiile mele. Poate nu vă mulțumesc eu, dar poate va veni cineva care o să vă mulțumească.

Da, este un progres al jucătorilor. Știți câte inițieri de la portar avem într-o repriză? E mai ușor să vedeți progresul acesta.”

Urmează un amical de lux, contra reprezentativei Angliei, la Middlesbrough

Echipa națională a României a bifat trei eșecuri consecutive. Anterior, „tricolorii” pierduseră în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, 0-1 acasă cu Germania și 1-2 în deplasare cu Armenia. Duminică, de la ora 19.00 (în direct la Pro TV), România va juca un test de verificare contra Angliei, la Middlesbrough.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: