România este reprezentată de 14 companii din domeniul agricol și agroalimentar la expoziția internațională AGRITEQ 2019, care are loc în perioada 19 – 22 martie în Doha, Qatar.

Scopul expoziției care se află la a 7-a ediție este acela de a promova inovațiile din domenii precum agricultură, irigații, piscicultură, mediu, dar și să identifice parcursul către securitatea alimentară și dezvoltarea durabilă.

„Expoziția este organizată pe secțiunile: Veteq – 640 mp (biotehnologie, medicamente veterinare, pesticide, incubatoare, vaccinuri, laboratoare etc), Foodteq – 5.500 mp (echipamente conservare, ambalare, produse din carne, produse lactate, ambalaje alimentare, produse organice, aditivi alimentari, produse piscicole etc) și Enviroteq – 756 mp (chimicale tratare apă, deșeuri organice, pompe puțuri, panouri solare, ambalaje păstrare lichide etc).

AGRITEQ se va desfășura în 5 săli, pe o suprafață de 29.035 mp, cu 33% mai mare decât la ediția din 2018, alături de țara gazdă urmând a expune firme din 41 de țări față de 38, în anul precedent”, scrie Profit.

Te-ar putea interesa și: