Evenimentul Zilei > Social > Imagini ORIBILE! România, în stare de ȘOC! Caz fără PRECEDENT. ATENȚIE, imaginile te pot afecta EMOȚIONAL. VIDEO
Imagini ORIBILE! România, în stare de ȘOC! Caz fără PRECEDENT. ATENȚIE, imaginile te pot afecta EMOȚIONAL. VIDEO

Imagini ORIBILE! România, în stare de ȘOC! Caz fără PRECEDENT. ATENȚIE, imaginile te pot afecta EMOȚIONAL. VIDEO

Scene incredibile petrecute într-o localitate din România. Doi adulți s-au lăsat filmați dezbrăcați în fața mai multor persoane, printre care și copii.

Videoclipul, care conține imagini ce pot afecta emotional, este de-a dreptul bulversant. Ipostaza în care cei doi adulți apar dezbrăcați a devenit virală pe rețelele de socializare.

Un bărbat și o femeie, complet goi, dansează pe manele, în fața familiei și prietenilor, printre care și un copil mic. Din imaginilor obținute reiese clar că protagoniștii se află în stare de ebrietate și s-au  hotărât să ofere un spectacol demn de filmele pentru adulți.

 

Pe lângă imaginea cel puțin neplăcută, cei doi au folosit și un limbaj suburban. Asta în timp ce protagoniștii se mângâiau și alintau pe maneaua ”Patru nopți și patru zile”.

“O să facem sex, da?”, spune bărbatul celor prezenți în cameră, la care bărbatul care îi filma și se amuza pe seama lor, îi încuraja să meargă mult mai departe scenele erotice: “Așa, Mihai, ia-o tare! Ia-o de p..ă, mă! Dă-i și o limbă pe ț..e”.

 

VIDEO

<script type="text/javascript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MTQ4LFJjbyww"></script>