Evenimentul Zilei > Social > ROMÂNIA, lovită de CATACLISM. Ce NENOROCIRE se va abate asupra ȚĂRII MIORITICE. Anunțul a venit la PRIMELE ORE ale DIMINEȚII
ROMÂNIA, lovită de CATACLISM. Ce NENOROCIRE se va abate asupra ȚĂRII MIORITICE. Anunțul a venit la PRIMELE ORE ale DIMINEȚII

ROMÂNIA, lovită de CATACLISM. Ce NENOROCIRE se va abate asupra ȚĂRII MIORITICE. Anunțul a venit la PRIMELE ORE ale DIMINEȚII

Un anunț tragic a venit la primele ore ale dimineții. România va fi lovită de un cataclism. Vestea neagră vine din partea unei celebre prezicătoare.

Maria Ghiorghiu, celebra prezicătoare care vorbit despre tragedia din Colectiv înainte ca aceasta să se fi întâmplat, a făcut un anunț năucitor. Un mare cataclism va lovi România în curând și va aduce distrugerea totală a țării.

„În aceasta dimineata,treaza fiind ,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad inspre Sud o plaja si oameni care stateau si priveau Marea sau Oceanul.

Unii stateau pe sezlonguri,altii imbracati pe scaune,altii se plimbau,etc. Nu faceau plaja,ci doar se odihneau,admirau natura,apa care se izbea de maluri.

Brusc, incepe un Cutremur puternic,iar cei care erau asezati pe scaune si pe sezlonguri,incep a se clatina tare,a se speria. Apa cu tot cu Pămantul uscat se clatina in mod ametitor.

Dragilor,din nefericire vom auzi de un alt CUTREMUR mare,care ar putea  fi urmat si de un posibil TSUNAMI major. Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne ierte pe noi toti fiii Săi de pe Pămant,si sa nu ne lase din Mâna Sa cea Atotputernica si Ocrotitoare.

Sa daruim inima si sufletul nostru Lui IISUS HRISTOS ca sa le curete de tot ce este rau si intinat, si sa ne arate Calea cea dreapta,CALEA ce duce spre mantuirea Sufletului nostru”, a scris aceasta pe blogul ei.