Evenimentul Zilei > Social > Românii cu BMW în alertă! Un milion de maşini au mari probleme. DECIZIE RADICALĂ luată de producătorul german!
Românii cu BMW în alertă! Un milion de maşini au mari probleme. DECIZIE RADICALĂ luată de producătorul german!

Românii cu BMW în alertă! Un milion de maşini au mari probleme. DECIZIE RADICALĂ luată de producătorul german!

Veşti proaste pentru românii care au BMW! Motivul?- Un milion de maşini au mari probleme, iar producătorul german a luat o decizie radicală. Mai exact, grupul auto a anunţat chemarea în service a aproximativ un milion de autovehicule vândute în America de Nord, iar măsuri similare ar putea fi adoptate în alte ţări.

Una dintre măsuri vizează 670.000 de vehicule BMW seria 3 fabricate în perioada 2006-2011, pentru remedierea unor probleme la sistemul de ventilaţie care pot provoca incendii. Aproximativ 740.000 de vehicule vândute în SUA în intervalul 2007-2011 au probleme la o supapă. Este vorba de maşini BMW 128i, seria 3, seria 5, X3, X5 şi Z4, , informează site-ul agenţiei Reuters, potrivit mediafax.ro.

VAL DE ACCIDENTE la Constanța. ȘOFER CĂUTAT după ce a lovit un pieton și a fugit. COPII RĂNIȚI din cauza părinților

Potrivit purtătorului de cuvânt al BMW, Michael Rebstock, unele vehicule au ambele probleme. În total, vor fi chemate în service aproape un milion de vehicule. Circa 15.000 sunt în Canada, iar restul în Statele Unite, mai spune sursa citată.

Grav accident produs de un BMW în curtea unei firme. Şase oameni au fost răniţi iar o persoană a murit

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: