Procurorul Alessandra Provazza îi anchetează pe: Constantin Ciuhan, zis „Costică”, în vârstă de 42 de ani; Camelia Ciobanu, zisă „Cami”, născută în Suceava, în vârstă de 32 de ani; Zamfir Alexandru Ciobanu zis „Alex” sau „Maus” născut în Suceava, în vârstă de 25 de ani; Ioan Căpățână, în vârstă de 42 de ani 38 de ani; Marius Alin Pop, născut în Suceava, în vârstă de 26 de ani; Petrică Cusai, în vârstă de 37 de ani; Olimpiu Toader, născut în Arad, în vârstă de 28 de ani; Ion Strugari zis „Blondu’”, născut la Iași, în vârstă de 32 de ani; Silviu Alexandrescu zis „Radu”, născut în Dobreta Turnu Severin, în vârstă de 33 de ani; Miodrag Andrei Tănăsin, în vârstă de 26 de ani; Ionuț Agache, în vârstă de 22 de ani. Ei formează rețeaua de proxeneți care a exploatat zeci de tinere.

”Iubire” frațească: și-a ademenit sora în Italia, ca să o pună la dispoziția proxeneților

Rețeaua, care activa în zona orașului Torino, a fost destructurată de polițiștii italieni recent, după o anchetă care a început în 2015. Oamenii legii au intrat pe fir aflând de o minoră în vârstă de 15 ani, adusă în rețea chiar de fratele ei, care îi era și proxenet. Fata a fost violată, bătută și obligată să se prostitueze. Ca și alte tinere exploatate, fusese amăgită că va lucra ca baby-sitter în Italia. Nesupravegheată de părinți, cu mama plecată la rândul ei la muncă în străinătate, fata a acceptat.  Odată ajunsă la Torino a avut parte de ”tratamentul” pe care l-au primit și alte fete înaintea ei. Fetele erau sechestrate, agresate fizic și sexual, apoi puse la dispoziția diverșilor clienți care plateau sute de euro pentru serviciile lor.  Cu cât fetele erau mai tinere, cu atât tariful creștea, au descoperit anchetatorii italieni. Rețeaua funcționa de ani de zile.

Anei i s-a promis job de baby-sitter. În schimb a fost trimisă să facă sex pe bani

În februarie 2015, într-un moment de neatenție din partea proxeneților, Ana a reușit să îi telefoneze mamei, aflată la muncă în Portugalia, care a apelat un prieten din Torino, iar bărbatul a reușit să o găsească pe tânără pe stradă, a luat-o și a dus-o direct la polițiue unde a depus mărturie.

Tânăra provine dintr-o familie săracă din România. A ajuns la Torino cu acte false, și promisiunea unui job ca baby sitter, ajutată de fratele ei. În loc să cunoască familia pentru care urma să lucreze, a dat peste cei 11 proxeneți, care au bătut-o, au violat-o, apoi au îmbrăcat-o sumar și, cu un snop de prezervative în poșetă, au trimis-o imediat în stradă, în zona Corso Orbassano, să se prostitueze. Era controlată de o româncă, aceasta negociind cu clienții tariful fetei.

Toți banii cu care erau plătite Ana și alte fete le erau luați de proxeneți cu scuza că erau bani pentru chiria apartamentului din Corso Grosseto, unde acestea erau de fapt sechestrate când nu ieșeau în stradă, relatează ziarul online TorrinOggi.it. (Foto: Arhivă)

Te-ar putea interesa și: