O româncă a clădit un imperiu de milioane de euro în Italia. A dat lovitura cu cea mai veche meserie din lume

O româncă a clădit un imperiu de milioane de euro în Italia. A dat lovitura cu cea mai veche meserie din lume Bani. Euro. Sursa: arhiva EVZ

Românca a clădit un imperiu în Italia. Toţi banii i-a investit în case și mașini de lux. Cu toate acestea, pentru organele fiscale ea nu a existat și, prin urmare, nu a plătit nici măcar un euro taxe.

Românca a clădit un imperiu în Italia. Autoritățile i-au confiscat bunuri de 3,4 milioane de euro, printre care şi o biserică. Banii i-a investit în case din oraşele Cortina, Veneția și în provinciile Treviso, Padova, dar și în mașini de lux.

Românca a clădit un imperiu prostituându-se

Fiscul italian din provincia Belluno au sechestrat bunuri în valoare de 3,8 milioane de euro de la un cetățean român. Românca este cercetată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. În ultimele ore i s-au făcut percheziții domiciliare dar și la locuințele rudelor și complicilor ei principali.

Conform investigațiilor, s-a descoperit că averea acumulată de românca R.M.F. provenea din practicarea prostituției de lux. Femeia nu a declarat niciodată veniturile obținute din această activitate ilegală. Ea reușind astfel să evite plata taxelor către statul italian.

Ne puteți urmări și pe Google News

În timpul investigațiilor, autorităţile din Belluno au descoperit o cifră de afaceri de peste 3,8 milioane de euro. Banii au fost utilizaţi pentru achiziționarea a 19 proprietăți imobiliare.

Au fost confiscate şi alte bunuri

În ultimele ore au fost efectuate patru percheziții. Au fost supuse sechestrului preventiv două imobile, terenuri, patru autoturisme și bunuri financiare semnificative depozitate în cinci instituții bancare/financiare. Mai mult s-au ridicat a nouă „aparate”, inclusiv smartphone-uri , tablete și PC, pentru analiza unui volum mare de documente administrative.

Prostituata câștigă 3,8 milioane și creează un imperiu imobiliarRomânca a clădit un imperiu în Italia. Sursa foto: chioggiaindiretta.it.

Prin investigații bancare, interceptări telefonice și servicii de observare directă, finanțatorii au constatat că femeia a reușit să facă aceste investiții datorită activității sale de prostituată la nivel înalt.

Românca avrea complici

Potrivit anchetatorilor, românca acea complic. Un bărbat de 54 de ani din Milano. AL, un bărbat de 61 de ani din Milano și BM, un bărbat de 49 de ani din Treviso, toți fiind cercetați.

Românca avea printre proprietăți şi o biserică. Cei patru membri ai familiei anchetați acum au folosit 42 de conturi curente la diferite instituții bancare prin care efectuau tranzacții de cumpărare și vânzare de proprietăți, dar numai românca de 51 de ani era cea care producea venituri, scrie hioggiaindiretta.it.