Evenimentul Zilei > Monden > Suzan Lazăr, românca momentului. Ce o face specială. Galerie foto
Suzan Lazăr, românca momentului. Ce o face specială. Galerie foto

Suzan Lazăr, românca momentului. Ce o face specială. Galerie foto

Suzan Lazăr face bani pe bandă rulantă din Instagram. Are un loc de muncă pe care multe tinere l-ar considera un „dream job", însă la care ar fi dispusă să renunțe la un moment dat. 

Suzan Lazăr are peste 300.000 de urmăritori pe Instagram. Este româncă, dar stabilită în Basel și face furori cu fotografiile provocatoare pe care le distribuie pe populara rețea socială. Mai precis, ea câștigă în medie 9.000 de euro lunar din reclame pe Instagram, iar în lunile cele proaste, 2.000 de euro.

Bruneta face bani frumoși din Instagram, dar ar fi tentată să înceapă o carieră de învățătoare, având în vedere faptul că este studentă la pedagogie, informează 20 Minuten. Totodată, ea contrazice abordările tradiționaliste și subliniază necesitatea unei femei de a avea independență financiară.

„Job-ul meu de învățătoare e de o mie de ori mai strict. (…) Femeile nu sunt făcute doar pentru a avea copii. Ar trebui să ducă o viață independentă. Niciodată nu ar trebui să devii dependentă de un bărbat”, a declarat Suzan.

Suzan Lazăr: „Toți influencerii ajung să arate la fel”

Încă de la vârsta de 16 ani, tânăra a apelat la bisturiu. Și-a făcut rinoplastie, și-a mărit buzele și și-a pus silicoane și totodată, este conștientă de faptul că se aseamănă cu multe alte femei din punct de vedere al aspectului fizic.

„Buzele nu erau simetrice. Când râdeam, una era mai sus decât cealaltă. Eu am vrut să arăt altfel de când eram foarte tânără. E regretabil unde se ajunge cu astfel de intervenții. Toți influencerii ajung să arate la fel”, a declarat Suzan.

Suzan Lazăr [GALERIE FOTO]