Evenimentul Zilei > Social > Robert Turcescu, devastat de suferință. Mama lui s-a stins
Robert Turcescu, devastat de suferință. Mama lui s-a stins

Robert Turcescu, devastat de suferință. Mama lui s-a stins

Colegul nostru Robert Turcescu trece printr-o grea suferință. Mama sa a plecat din această lume, după ce medicii au făcut tot posibilul să o salveze.

Întotdeauna cuvintele sunt sărace în fața unei asemenea dureri cum este cea a pierderii ființei celei mai dragi, care ți-a dat viață, te-a vegheat mereu să-ți fie bine, ți-a fost primul și cel mai apropiat confident. Cu mama și lângă mamă orice copil s-a simțit mereu în siguranță, e sufletul care-i transmite putere din puterea sa, indiferent de vârstă.

Robert și sora lui sunt devastați în aceste momente, ochii și inimile le plâng, dar fac eforturi să pregătească totul creștinește pentru Marea Plecare a doamnei Maria Turcescu. Noi, colegii săi de la Evenimentul zilei și Capital suntem alături de ei și exprimăm condoleanțele pentru despărțirea lor de iubita mamă.

Robert a anunțat unde și când va avea loc înmormântarea într-un mesaj încărcat de emoție.

“După o lungă, grea şi nemeritată suferinţă, Mama mea, Maria, cea mai bună Mamă din lume, s-a dus astăzi în braţele Tatălui Ceresc. Dumnezeu să o odihnească şi să o aşeze în rând cu drepţii, că nu e om care să o fi cunoscut şi care să nu poată mărturisi despre bunătatea, generozitatea şi frumuseţea sufletului ei.

Îi vom depune mâine seară trupul neînsufleţit la capela cimitirului din satul Valea Mare, Ştefăneşti, Argeş, iar înmormântarea va fi duminică, la prânz, în jurul orelor 12.00, după Sfânta Liturghie.

Rămas bun, iubită Mamă, cea mai bună Mamă din lume…”.

Dumnezeu să o odihnească!

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.