Evenimentul Zilei > Politica > Robert Sighiartău îl atacă pe Ludovic Orban. Îl acuză că s-a transformat în liderul opoziției la Guvernul României
Robert Sighiartău îl atacă pe Ludovic Orban. Îl acuză că s-a transformat în liderul opoziției la Guvernul României

Robert Sighiartău îl atacă pe Ludovic Orban. Îl acuză că s-a transformat în liderul opoziției la Guvernul României

„Unii colegi s-au transformat în liderii opoziție la Guvernul României, alături de Ciolacu și de restul pesediștilor, iar acest lucru afectează atât guvernarea Partidului Național Liberal cât și viitorul acestui partid”, a declarat astăzi la Bistrița Secretarul General al PNL, Robert Sighiartău, cu trimitere la Ludovic Orban.

Cei doi s-au aflat pe aceeași scenă, alături de alți lideri ai partidului, precum Raluca Turcan, Lucian Bode și Virgil Guran, cu ocazia alegerilor din filiala Bistrița.
Sighiartău i-a cerut lui Ludovic Orban dar și altor liberali să dea dovadă de mai multă responsabilitate și să înceteze atacurile la Guvern.

„Fac un apel la responsabilitate de aici din Bistrița. Cei care au responsabilități în funcțiile de conducere ale Partidului Național Liberal să înceteze orice atac la Primul-ministru al României și la membrii Partidului Național Liberal. Toată lumea trebuie să înțeleagă că oricât de multă emoție ar naște competiția pentru congresul partidului din 25 septembrie, aceasta nu are voie să afecteze guvernarea. Un politician responsabil nu are voie să se joace cu soarta partidului, cu soarta țării, cu soarta românilor”, a spus Sighiartău.

Sighiartău susține că a dus acest mesaj peste tot în țară și că membrii simpli împărtășesc această viziune.
„În ultimele săptămâni am discutat cu sute de membri ai Partidului Național Liberal și cu toții mi-au transmis faptul că nu își doresc ca lupta internă să afecteze activitatea Guvernului. Cu toții au muncit enorm în campaniile electorale din ultimii ani și nu vor ca munca lor să fie deturnată și aruncată în derizoriu de politicieni care nu acceptă că pot pierde această competiție democratică”, a mai spus liderul PNL.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.